Origin şifre ve e-posta yanlış diyor

Huxly

Hectopat
Her gün girdiğim şifreye yanlış diyor. Üzerine şifreyi değiştiriyorum eğer aklımı kaçırmadıysam doğru bilgileri giriyor olmama rağmen yanlış hatası vermeye devam ediyor.
E-posta adresim kesinlikle doğru. Baş harfi küçük büyük denedim ancak yine yanlış demeye devam etti. Biraz daha devam ederse keçileri kaçıracağım.

Demek ki yanlış deyim de iyice delir.

Ekran klavyesini açarak yazar mısın bir harf basmıyor olabilir, ancak şifreyi değiştirirken de basmayacağı için ekran klavyesi ile yeni şifre kur.

Şu an durum çözüldü(kısmen)ancak bu hata yılda en az 3-4 kez başıma geliyor en sonunda şansa bırakmadan kesin çözüm için konu açtım ancak yine şans eseri çözdüm durumu.
Şifre sıfırladıktan sonra kabul etmedi. Bu sefer biraz önce değiştiğim şifreden farklı bir şifre girdim ve sorun çözüldü. İşin garip tarafı 2 kez farklı şifreler üreteceksek neden şifre değiştiriyoruz ki başta.

Edit: Yanılmışım sorun uygulama üzerinde devam ediyor sadece web sitesine erişebildim. Bu da şifremin doğru olduğunu kanıtlar.

Edit: Sorunu çözmeye çalışırken sürekli olarak şifre değiştiğimden dolayı bir süreliğine sanırım giriş banı yedim. Cidden tüm hevesim kaçtı. Ne aptal firmalar var.

Son düzenleme:
Demek ki yanlış deyim de iyice delir.

Ekran klavyesini açarak yazar mısın bir harf basmıyor olabilir, ancak şifreyi değiştirirken de basmayacağı için ekran klavyesi ile yeni şifre kur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı