WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #1 Evet, giriş yapamıyorum ama FIFA 19 açılıyor Origin çökmüş olabilir mi?
RealOmer Kilopat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 604 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Otomotiv Mühendisi 16 Nisan 2020 #2 Geçende çökmüştü, şimdide çökmüş olabilir. Artı 0 Eksi
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #3 Güncelleme yapman gerekebilir. Artı 0 Eksi
C Cem Cesur Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 420 Çözümler 1 16 Nisan 2020 #4 Aynı sorun iki gün önce başıma geldi çok sinir bozucu gerçekten. Ben oyunları yedekledim sonra Origin'i silip tekrar kurdum ve düzeldi. Bir dene istersen. Artı 0 Eksi
Aynı sorun iki gün önce başıma geldi çok sinir bozucu gerçekten. Ben oyunları yedekledim sonra Origin'i silip tekrar kurdum ve düzeldi. Bir dene istersen.
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #5 ömer furkan gürsel yeni dedi: Güncelleme yapman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun orda Origin'e giremiyorum zaten Artı 0 Eksi
ömer furkan gürsel yeni dedi: Güncelleme yapman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Sorun orda Origin'e giremiyorum zaten
ömer furkan gürsel yeni Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #6 Sitesinden indirip kurman gerek.Bende daha önce giremiyordum. Siteye girdim ve indirerek güncelleme yaptım. Sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
Sitesinden indirip kurman gerek.Bende daha önce giremiyordum. Siteye girdim ve indirerek güncelleme yaptım. Sorunum çözüldü.
KS KS WayneR Hectopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 868 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #7 ömer furkan gürsel yeni dedi: Sitesinden indirip kurman gerek.Bende daha önce giremiyordum. Siteye girdim ve indirerek güncelleme yaptım. Sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
ömer furkan gürsel yeni dedi: Sitesinden indirip kurman gerek.Bende daha önce giremiyordum. Siteye girdim ve indirerek güncelleme yaptım. Sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hatayı veriyor.