IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 7 Kasım 2022 #1 Steam'den Battlefront 2 aldım. Steam beni Origin'e yönlendiriyor fakat Origin de benden kod istiyor, ben oyunu kod ile falan almadım ki ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2022
Steam'den Battlefront 2 aldım. Steam beni Origin'e yönlendiriyor fakat Origin de benden kod istiyor, ben oyunu kod ile falan almadım ki ne yapacağım?
Çözüm Metin Eren Türkmen 7 Kasım 2022 Steam'den oyunun üstüne sağ tıklayınca orada çıkan seçeneklerin birisinden oyunun aktivasyon kodunu alabiliyorsunuz.
Steam'den oyunun üstüne sağ tıklayınca orada çıkan seçeneklerin birisinden oyunun aktivasyon kodunu alabiliyorsunuz.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 7 Kasım 2022 #2 Steam'de oyuna giriş yapmadan önce ekrana bir kod geldi mi? Bazı oyunlarda olabiliyor çünkü. Artı 0 Eksi
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 7 Kasım 2022 #3 455146 dedi: Steam'de oyuna giriş yapmadan önce ekrana bir kod geldi mi? Bazı oyunlarda olabiliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyun açılmıyor hata kodu veriyor yönetici olarak çalıştırınca da beni Origin'e atıyor. Artı 0 Eksi
455146 dedi: Steam'de oyuna giriş yapmadan önce ekrana bir kod geldi mi? Bazı oyunlarda olabiliyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Steam'de oyun açılmıyor hata kodu veriyor yönetici olarak çalıştırınca da beni Origin'e atıyor.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.823 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 7 Kasım 2022 #4 Steam'den oyunun üstüne sağ tıklayınca orada çıkan seçeneklerin birisinden oyunun aktivasyon kodunu alabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Steam'den oyunun üstüne sağ tıklayınca orada çıkan seçeneklerin birisinden oyunun aktivasyon kodunu alabiliyorsunuz.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 11 Yer Nordland 7 Kasım 2022 #5 Ubisoft ve Origin'den bu yüzden nefret ediyorum. İlla kendi platformlarına yönlendirmek zorundalar. Artı 0 Eksi
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 7 Kasım 2022 #6 Metin Eren Türkmen dedi: Steam'den oyunun üstüne sağ tıklayınca orada çıkan seçeneklerin birisinden oyunun aktivasyon kodunu alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nerede? Baran0141 dedi: Ubisoft ve Origin'den bu yüzden nefret ediyorum. İlla kendi platformlarına yönlendirmek zorundalar. Genişletmek için tıkla... Çok dandik zaten ikisi de. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Steam'den oyunun üstüne sağ tıklayınca orada çıkan seçeneklerin birisinden oyunun aktivasyon kodunu alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nerede? Baran0141 dedi: Ubisoft ve Origin'den bu yüzden nefret ediyorum. İlla kendi platformlarına yönlendirmek zorundalar. Genişletmek için tıkla... Çok dandik zaten ikisi de.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.823 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 7 Kasım 2022 #7 IX. Corleone dedi: Hocam tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Steam Tarafından Verilen Etkinleştirme Anahtarları help.steampowered.com Şu açıklamada yazmakta hocam. Eğer bulamazsanız Steam Desteğe yazıp oyunun aktivasyon kodunu isteyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Hocam tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Steam Tarafından Verilen Etkinleştirme Anahtarları help.steampowered.com Şu açıklamada yazmakta hocam. Eğer bulamazsanız Steam Desteğe yazıp oyunun aktivasyon kodunu isteyebilirsiniz.
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 7 Kasım 2022 #8 Metin Eren Türkmen dedi: Steam Destek :: Steam Tarafından Verilen Etkinleştirme Anahtarları help.steampowered.com Şu açıklamada yazmakta hocam. Eğer bulamazsanız Steam Desteğe yazıp oyunun aktivasyon kodunu isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oldu anlamadım ama bir şekilde kütüphanemde aktif oldu oyun, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Steam Destek :: Steam Tarafından Verilen Etkinleştirme Anahtarları help.steampowered.com Şu açıklamada yazmakta hocam. Eğer bulamazsanız Steam Desteğe yazıp oyunun aktivasyon kodunu isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl oldu anlamadım ama bir şekilde kütüphanemde aktif oldu oyun, teşekkür ederim.