F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.637 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Mart 2015 #1 Yaklaşık 1 haftadır her Origin'e giriş yaptığımda 77 MB değerinde bir update yüklüyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
Yaklaşık 1 haftadır her Origin'e giriş yaptığımda 77 MB değerinde bir update yüklüyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 3 Mart 2015 #2 Origin'i kaldırıp yeniden kurduktan sonra, deneyebilirsiniz. Yüklerken aynı konuma yüklemeyi unutmayın.
Origin'i kaldırıp yeniden kurduktan sonra, deneyebilirsiniz. Yüklerken aynı konuma yüklemeyi unutmayın.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.637 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Mart 2015 #3 er36po dedi: Origin'i kaldırıp yeniden kurduktan sonra, deneyebilirsiniz. Yüklerken aynı konuma yüklemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsam oyunlarıma bir şey olur mu ?
er36po dedi: Origin'i kaldırıp yeniden kurduktan sonra, deneyebilirsiniz. Yüklerken aynı konuma yüklemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsam oyunlarıma bir şey olur mu ?
A alper_öz Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #4 er36po dedi: Origin'i kaldırıp yeniden kurduktan sonra, deneyebilirsiniz. Yüklerken aynı konuma yüklemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... aynı sorunu yaşıyorum dediğiniz gibi yaptım hala aynı hatayı alıyorum sizde işe yaramış olabilir fakat birçok kişide çözüm değil hatta origin'i sildikten sonra geriyükleyemediğimiz için offline modda dahi oynayamıyoruz.
er36po dedi: Origin'i kaldırıp yeniden kurduktan sonra, deneyebilirsiniz. Yüklerken aynı konuma yüklemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... aynı sorunu yaşıyorum dediğiniz gibi yaptım hala aynı hatayı alıyorum sizde işe yaramış olabilir fakat birçok kişide çözüm değil hatta origin'i sildikten sonra geriyükleyemediğimiz için offline modda dahi oynayamıyoruz.