Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 27 Şubat 2020 #1 Yarım saattir bu hatayı alıyorum. Bu sorun sadece bende mi var? Aynı hatayı alan kişiler yazar ise sevinirim.
Yarım saattir bu hatayı alıyorum. Bu sorun sadece bende mi var? Aynı hatayı alan kişiler yazar ise sevinirim.
Çözüm Turanv1 27 Şubat 2020 Sunucular ile ilgili sorun var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sunucular ile ilgili sorun var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 27 Şubat 2020 #2 Bende de var sanırım sunucular çöktü. Artı 0 Eksi
LionelMaradona Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 628 Çözümler 3 27 Şubat 2020 #3 FIFA 20 oynayayım dedim ama bende de aynı sorun var. Her zamanki gibi sunucu bakımı galiba. Bu ay içinde 2. kez yaşanıyor maalesef. Artı 0 Eksi
FIFA 20 oynayayım dedim ama bende de aynı sorun var. Her zamanki gibi sunucu bakımı galiba. Bu ay içinde 2. kez yaşanıyor maalesef.
KS KS Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 27 Şubat 2020 #4 LionelMaradona dedi: FIFA oynayayım dedim ama bende de aynı sorun var. Her zamanki gibi sunucu bakımı galiba. Bu ay içinde 2. kez yaşanıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Ben de tam FIFA 19 oynuyordum gol pozisyonunda birden offline hatası verdi. Artı 0 Eksi
LionelMaradona dedi: FIFA oynayayım dedim ama bende de aynı sorun var. Her zamanki gibi sunucu bakımı galiba. Bu ay içinde 2. kez yaşanıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Ben de tam FIFA 19 oynuyordum gol pozisyonunda birden offline hatası verdi.
LionelMaradona Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 628 Çözümler 3 27 Şubat 2020 #5 Joseph37 dedi: Ben de tam FIFA 19 oynuyordum gol pozisyonunda birden offline hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Aşırı sinir bozucu. İyi bilirim. Artı 0 Eksi
Joseph37 dedi: Ben de tam FIFA 19 oynuyordum gol pozisyonunda birden offline hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Aşırı sinir bozucu. İyi bilirim.
Katosh Hectopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 42 Yer KARABÜK Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2020 #6 '' Online login is currently unavailable '' giriş yapamıyorum. Avrupa sunucularında sorun gösteriyor. Artı 0 Eksi
'' Online login is currently unavailable '' giriş yapamıyorum. Avrupa sunucularında sorun gösteriyor.
KARTAL Megapat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 306 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2020 #7 Evet benim de aynı. Artı 0 Eksi
S Skilinc33 Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 389 Çözümler 3 27 Şubat 2020 #8 Bende girilmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2020 Artı 0 Eksi
Turanv1 Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2020 #9 Sunucular ile ilgili sorun var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Sunucular ile ilgili sorun var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LionelMaradona Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 628 Çözümler 3 27 Şubat 2020 #10 Sorun çözüldü. Giriş yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi