Deaden Hectopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 122 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2014 #1 İyi günler arkadaşlar. Origin'den Battlefield 4 Ultimate Shortcut Kit alacağım. Şuan indirimde galiba 28 Euro (81TL). Originden taksit ile alabiliyor muyuz ? Veya bu paket alabileceğim daha ucuz yerler var mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2014
İyi günler arkadaşlar. Origin'den Battlefield 4 Ultimate Shortcut Kit alacağım. Şuan indirimde galiba 28 Euro (81TL). Originden taksit ile alabiliyor muyuz ? Veya bu paket alabileceğim daha ucuz yerler var mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Mayıs 2014 #2 Bildiğim kadarı ile Origin'de taksit yok. Fiyatlara da baktım, şu an en ucuz orada. Ancak ileride Sahibinden ve GG'ye düşerse taksitle alabilirsin.
Bildiğim kadarı ile Origin'de taksit yok. Fiyatlara da baktım, şu an en ucuz orada. Ancak ileride Sahibinden ve GG'ye düşerse taksitle alabilirsin.
Deaden Hectopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 122 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2014 #3 Teşekkürler, bekleyeceğim çünkü euro üzerinden olduğu için çok pahalıya geliyor.