Silip baştan kurmayı denedin mi ?Tıkladığımda ne açılıyor ne tepki veriyor. Görev yöneticisinde falan da yok ne yapacağım? (Procces monitör açılmadığı için rapor oluşturamıyor)
O konuya baktım. Her şeyi yaptım şimdi bir program önerir misin ccleaner kullanıyordum ama bildiğin varsa.Bilgisayar da virüs taraması yap istersen.
Şu konuya bir bak istersen.
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll
dosyasını arayıp bulamıyor. Kuracaksın:Kral yargı dağıtıyorsun yine.Yoo, konuya bakmamışsın bile. Her şeyi de yapmamışsın. Raporuna baktım. OyunC:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll
dosyasını arayıp bulamıyor. Kuracaksın:
DLL Dosyaları Veritabanı
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...www.technopat.net
kral cidden yargı dağıttı ama windowsu güncelleme sorunum vardı onu çözünce güncelledim ve geçti yine de sağol abi @Recep BaltaşYoo, konuya bakmamışsın bile. Her şeyi de yapmamışsın. Raporuna baktım. OyunC:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll
dosyasını arayıp bulamıyor. Kuracaksın:
DLL Dosyaları Veritabanı
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.