Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Bunları bu sitede başka bir konu altında silip Microsoft Visual'ları kaldırıp tekrar yükledim. Burada ki linklerden fakat yine olmadı. Eklediğim DLL ise wow64.log DLL.
Bütün Microsoft Visual'ları.
Bunları bu sitede başka bir konu altında silip Microsoft Visual'ları kaldırıp tekrar yükledim. Burada ki linklerden fakat yine olmadı. Eklediğim DLL ise wow64.log DLL.
Origin normal çalışıyordu sorunsuz bir şekilde. Ben onu görev yöneticisin de başlangıç programlarından kaldırdım daha sonra tepki vermedi. Sistemden kaldırdım tekrar yüklemek i. İn fakat ne yaptıysam setup da tepki vermiyor.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.