Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Origin üzerinden Star Wars: Battlefront 2 indirmeye başladım. 35 Mbps internetim olduğu için hızlı bir şekilde %17'ye geldi. Derken bir anda Origin istemcisi gidip geldi ve "Origin başka bir uygulamadan başlatıldı" gibi bir mesaj çıktı. O sırada Windows Görev Yöneticisi de açıktı ve çalışan işlemler listesinde birden Star Wars: Battlefront 2 belirdi. Ardından da oyunun ana ekranı açıldı. Elbette oyun henüz %100 inmemiş olduğu için sadece Arcade modları açıktı. Fakat oyunun neden kendi kendine açıldığını anlayamadım.
Oyunu her ne kadar Origin'den indiriyor olsam da oyun Epic Games hesabımda mevcut. Zaten Origin kütüphanemde de oyun Epic Games'ten alınmış olarak görünüyor. O yüzden de yükleme işlemi için Epic Games üzerinden Install dedim. Acaba Epic Games, oyun %17 inince Origin oyunu yüklenmiş olarak iletmiş, Epic Games'de bir bug nedeniyle başlatmış olabilir mi diye düşünüyorum.
Sizce Origin üzerinden yüklediğim Star Wars: Battlefront 2 neden kendi kendine açılmış olabilir?
Oyunu her ne kadar Origin'den indiriyor olsam da oyun Epic Games hesabımda mevcut. Zaten Origin kütüphanemde de oyun Epic Games'ten alınmış olarak görünüyor. O yüzden de yükleme işlemi için Epic Games üzerinden Install dedim. Acaba Epic Games, oyun %17 inince Origin oyunu yüklenmiş olarak iletmiş, Epic Games'de bir bug nedeniyle başlatmış olabilir mi diye düşünüyorum.
Sizce Origin üzerinden yüklediğim Star Wars: Battlefront 2 neden kendi kendine açılmış olabilir?
Son düzenleme: