misafirxxx Hectopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2015 #1 Merhabalar. Bilgisayarımın C diskine format attım. Orijinal Origin oyunları D diskine yüklüydü. Formattan sonra gitmediler. Şimdi Origin'i tekrar D diskine kurdum. Ama oyunlar yüklü olmasına rağmen oynayamıyorum. Ne yapabilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2015
Merhabalar. Bilgisayarımın C diskine format attım. Orijinal Origin oyunları D diskine yüklüydü. Formattan sonra gitmediler. Şimdi Origin'i tekrar D diskine kurdum. Ama oyunlar yüklü olmasına rağmen oynayamıyorum. Ne yapabilirim? Teşekkürler.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 27 Nisan 2015 #2 Oyun dosyaları D diskinde duruyor anlaşılan. Bu yöntemi kullan. www.technopat.net: You are being redirected...
Oyun dosyaları D diskinde duruyor anlaşılan. Bu yöntemi kullan. www.technopat.net: You are being redirected...
misafirxxx Hectopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2015 #3 Deneyeceğim.