Merhaba, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Sorunumu anlatmak istiyorum. Yaklaşık 20 gün önce fut21 hesabıma birisi erişti hesabın içindeki coinlerimden bir miktar çaldı fakat hesabı kendi üzerine almadı, hesaba girmesi için hem Origin şifremi hem de Hotmail şifremi bilmesi gerekiyordu çünkü Origin hesabımda 2 adımlı doğrulama açıktı şifreyi bilse bile Hotmail'ime gelen güvenlik kodunu Origin'e yazmalıydı. Bu olayı fark edince hemen mail şifremi ve Origin şifremi değiştirdim hesap ayarlarından güvenilen tüm bilgisayarlardan çıkış yapa tıkladım hem hotmailde hem Origin'de.
Olaydan 15 gün sonra yani bu konuyu oluşturmadan 4 gün önce olay tekrarlandı bu sefer bilgisayarımda keylogger olduğunu düşündüm ve bilgisayara format attım ardından tekrar hotmail ve Origin şifremi değiştirdim, 2 adımlı doğrulamadaki QR kodun değişmesi içinde 2 adımlı doğrulamayı sıfırlayıp tekrar açtım.
Fakat bütün bunlara rağmen olay bugün tekrar oldu mailimde 2 adımlı doğrulama olmasına rağmen kişi mailime erişiyor ek olarak Origin hesabıma erişiyor ve fut coinlerimi çalıp kendi hesabına aktarıyor. EA destek çözüm sağlamıyor bunu yapan kişiyi bulamıyor veya bulmuyor pek ilgilenmiyorlar açıkçası. Malwarebytes Kaspersky ESET ve Windows'un antivirüsü ile tam tarama yapıyorum hiçbir virüs bulmuyor artık bilgisayarımda keyloger olduğunu düşünmüyorum. Hotmail hesap geçmişime girince Çin ve Tayvan'dan her gün hesap eşitleme denemesi görünüyor günde en az 10 defa geliyor hepsi başarısız gözüküyor. Olayın nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim bile yok bu tarz olaylardan anlayan bir kişi yardım eder bir öneri verirse çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.