Haklısın, tam emin değilim fakat yaklaşık 15 yıldır aynı hotmail hesabını kullanıyordum üzerine aldığım üyelikler site kayıtları vb say say bitmez bu forum hesabım bile o mail üzerine kayıtlı artık yapacak bir şeyim yok ne yazık ki. Aklıma geldikçe teker teker yeni Gmail hesabına geçireceğim her şeyimi.
Tekrar merhaba, bu akşam saat 20.00 civarında olay tekrar oldu üstelik bilgisayarda oyunum açıkken. Mail adresim kendi bilgisayarımda bile kayıtlı değil yani kendi bilgisayarımda bile girsem şifreden sonra kod istiyor ayrıca mailime herhangi bir 2 adımlı doğrulama kodu gelmedi yani adam mailime girmedi direkt olarak sanki benim bilgisayarıma bağlanıp soygunu yapıyor. Oyun açıktı fakat Alt Tab ekranındaydım ve televizyonda maç izliyordum sonra oyuna baktığımda coinleri bir ikon kart aracılığı ile aktardığını gördüm benim serverdan bağlantım bile kesilmedi fakat uzun süre hareketsiz kalınca serverdan bağlantın düşüyor ama düştüğü gözükmüyor oyun biraz serseme dönüyor 3 5 saniye donuyor sonra kendine geliyor olay tam olarak böyle oldu, sanki adam benim sistemime bağlanıyor ve oyunu kullanıyor ben farkına varamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.