Origin ve uPlay Oyun Yedekleme

burcakteke

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar...
Windows 10'a yükseltmeden direk sıfırdan kurulum yapacağım. Sormak istediğim şey; Origin ve uPlay servisi C diskine kurulu ve ben C diskine sıfırdan kurulum yapacağım. Ama oyunları servis üzerinden indirirken hepsini D diskine Oyunlar diye bir klasör açtım ve kurdum. Sıfırdan kurulumu yaptıktan sonra benden tekrar indirmemi istiyor oyunları. Tekrar indirmeden D diskindeki oyunları tekrar kullanmanın yolunu o kadar araştırmama rağmen bulamadım yardımcı olur musunuz ?

Origin ile şu şekilde yapıyorum ben:
Oyunu indir deyip kuracağı yeri seçiyorum. Daha sonra yedeklediğim oyunu oyunun kurulacağı yere kopyalıyorum. Origin, dosya doğrulaması yapıp başlatıyor zaten.
Dediğini tam olarak anlamadım. Oyunu indir'e tıkladıktan sonra oyunun zaten kurulmuş olduğu dosyayı mı seçiyoruz ? (ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz ?)

Uplay denilen rezil uygulama formattan sonrası biraz sıkıntılı... (Siz aynı konuma kursanız bile o dana önce zatan kurulan oyunları görmeyip yeniden indiriyor)
Ama Steam ve Origin format öncesi yedek almanıza gerek bıraktırmıyor.

Yapmanız gereken tek sey:
Format sonrası Origin ve Steam uygulamasını oyunların olduğu klasöre kurun (C bölümüne kurmanıza gerek yok.) ve sonra çalıştırın.
Steam'da oyunu açın, ilk çalışmada ufak tefek 1 iki uygulama kuracak ve oyun yeniden kurulmadan açılacaktır.

Origin'de ise: Kurduğunuz Origin uygulamasını açın/ Oyunların özerine gelip indir (...Download) deyin, oyunlar zaten kurulu olduğundan yeniden indirilmeyeceklerdir. Sadece gözden geçirilip öyle baslatılacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…