Ahmet Hakan 41 Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #1 Origin'e giriş yaptığım zaman bu hatayla karşılaşıyorum 3 gündür BF1 giremiyorum. Yardımcı olabilicek var mı? Dosya Ekleri 324.png 16,1 KB · Görüntüleme: 554
Origin'e giriş yaptığım zaman bu hatayla karşılaşıyorum 3 gündür BF1 giremiyorum. Yardımcı olabilicek var mı?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 11 Kasım 2016 #2 Origin'inizin önbelleğinin temizlenmesi gerekiyor. Klasör ayarlarından 'gizli dosya ve klasörleri göster.' seçeneğini aktive edin. Sonra, buradaki Origin klasörünü silin. C:\ProgramData\ Sonra, kullanıcı adınız her ne ise, buradaki Origin klasörünü de silin. C:\Users\<username>\AppData\Local\ Ve buradakini de, C:\Users\ <username> \AppData\Roaming\
Origin'inizin önbelleğinin temizlenmesi gerekiyor. Klasör ayarlarından 'gizli dosya ve klasörleri göster.' seçeneğini aktive edin. Sonra, buradaki Origin klasörünü silin. C:\ProgramData\ Sonra, kullanıcı adınız her ne ise, buradaki Origin klasörünü de silin. C:\Users\<username>\AppData\Local\ Ve buradakini de, C:\Users\ <username> \AppData\Roaming\
Ahmet Hakan 41 Hectopat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2016 #3 Silinen üye dedi: Origin'inizin önbelleğinin temizlenmesi gerekiyor. Klasör ayarlarından 'gizli dosya ve klasörleri göster.' seçeneğini aktive edin. Sonra, buradaki Origin klasörünü silin. C:\ProgramData\ Sonra, kullanıcı adınız her ne ise, buradaki Origin klasörünü de silin. C:\Users\<username>\AppData\Local\ Ve buradakini de, C:\Users\ <username> \AppData\Roaming\ Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemi yapmaya çalıştım fakat sadece ilk dediğiniz dosyayı silebildim. Diğer dosyaları maalesef bulamadım, eğer size uygunsa TeamViewer programı ile bana yardımcı olabilir misiniz?
Silinen üye dedi: Origin'inizin önbelleğinin temizlenmesi gerekiyor. Klasör ayarlarından 'gizli dosya ve klasörleri göster.' seçeneğini aktive edin. Sonra, buradaki Origin klasörünü silin. C:\ProgramData\ Sonra, kullanıcı adınız her ne ise, buradaki Origin klasörünü de silin. C:\Users\<username>\AppData\Local\ Ve buradakini de, C:\Users\ <username> \AppData\Roaming\ Genişletmek için tıkla... Dediğiniz işlemi yapmaya çalıştım fakat sadece ilk dediğiniz dosyayı silebildim. Diğer dosyaları maalesef bulamadım, eğer size uygunsa TeamViewer programı ile bana yardımcı olabilir misiniz?
Metaldaqqer Megapat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2018 #4 Silinen üye dedi: Origin'inizin önbelleğinin temizlenmesi gerekiyor. Klasör ayarlarından 'gizli dosya ve klasörleri göster.' seçeneğini aktive edin. Sonra, buradaki Origin klasörünü silin. C:\ProgramData\ Sonra, kullanıcı adınız her ne ise, buradaki Origin klasörünü de silin. C:\Users\<username>\AppData\Local\ Ve buradakini de, C:\Users\ <username> \AppData\Roaming\ Genişletmek için tıkla... saol yıllar sonra sorunumu çözdüm sayende
Silinen üye dedi: Origin'inizin önbelleğinin temizlenmesi gerekiyor. Klasör ayarlarından 'gizli dosya ve klasörleri göster.' seçeneğini aktive edin. Sonra, buradaki Origin klasörünü silin. C:\ProgramData\ Sonra, kullanıcı adınız her ne ise, buradaki Origin klasörünü de silin. C:\Users\<username>\AppData\Local\ Ve buradakini de, C:\Users\ <username> \AppData\Roaming\ Genişletmek için tıkla... saol yıllar sonra sorunumu çözdüm sayende
A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 399 17 Kasım 2019 #5 bende bu hata alıyorum çözemedim sadece origini silebildim diğerlerini bulamadım.
Metaldaqqer Megapat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2019 #6 Ali gelturan dedi: bende bu hata alıyorum çözemedim sadece origini silebildim diğerlerini bulamadım. Genişletmek için tıkla... GİZLİ DOSYALAR VAR SANIRSAM
Ali gelturan dedi: bende bu hata alıyorum çözemedim sadece origini silebildim diğerlerini bulamadım. Genişletmek için tıkla... GİZLİ DOSYALAR VAR SANIRSAM
Efendikerem61 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 5 Yer Akçaabat 11 Nisan 2022 #7 Arda Dayıoğlu dedi: Origin'inizin önbelleğinin temizlenmesi gerekiyor. Klasör ayarlarından 'gizli dosya ve klasörleri göster.' seçeneğini aktive edin. Sonra, buradaki Origin klasörünü silin. C:\ProgramData\ Sonra, kullanıcı adınız her ne ise, buradaki Origin klasörünü de silin. C:\Users\<username>\AppData\Local\ Ve buradakini de, C:\Users\ <username> \AppData\Roaming\ Genişletmek için tıkla... Hocam yıllar sonra sorunumu çözdüm sayenizde sağ olun.
Arda Dayıoğlu dedi: Origin'inizin önbelleğinin temizlenmesi gerekiyor. Klasör ayarlarından 'gizli dosya ve klasörleri göster.' seçeneğini aktive edin. Sonra, buradaki Origin klasörünü silin. C:\ProgramData\ Sonra, kullanıcı adınız her ne ise, buradaki Origin klasörünü de silin. C:\Users\<username>\AppData\Local\ Ve buradakini de, C:\Users\ <username> \AppData\Roaming\ Genişletmek için tıkla... Hocam yıllar sonra sorunumu çözdüm sayenizde sağ olun.