PainRain Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 133 Yer İstanbul 16 Haziran 2016 #1 Merhaba, İki gündür originden Battlefield 4 almaya çalışıyorum ama We're unable to verify this credit card. hatası çıkıyor ne yapmalıyım? Not: Kart İninal. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2016
Merhaba, İki gündür originden Battlefield 4 almaya çalışıyorum ama We're unable to verify this credit card. hatası çıkıyor ne yapmalıyım? Not: Kart İninal.
Y Yusuf bora Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2016 #2 Bende de aynı hata var kartta yetecek kadar para var ama anlamıyorum illa isim istiyor arkadaşlarım daha önceden İninal kart ile oyun satın aldılar şu indirimler bitmeden alabilirim inşallah
Bende de aynı hata var kartta yetecek kadar para var ama anlamıyorum illa isim istiyor arkadaşlarım daha önceden İninal kart ile oyun satın aldılar şu indirimler bitmeden alabilirim inşallah
PainRain Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 133 Yer İstanbul 17 Haziran 2016 #3 Sorunu cozdum mobilden girdin origine bide boyle deniyim dedim ve oldu sikinti pc de telefondan alin ne alcaksaniz bn oyle aldim
Sorunu cozdum mobilden girdin origine bide boyle deniyim dedim ve oldu sikinti pc de telefondan alin ne alcaksaniz bn oyle aldim
Milholy Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2016 #4 EA Origin Your Email, ID or Password is incorrect or has expired hatası var bende de
PainRain Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 133 Yer İstanbul 19 Haziran 2016 #5 Milholy dedi: EA Origin Your Email, ID or Password is incorrect or has expired hatası var bende de Genişletmek için tıkla... birşeyi yalnış girmişsin tekrar bi dene e postayı ve şifreni dikkat ederek yaz
Milholy dedi: EA Origin Your Email, ID or Password is incorrect or has expired hatası var bende de Genişletmek için tıkla... birşeyi yalnış girmişsin tekrar bi dene e postayı ve şifreni dikkat ederek yaz
Milholy Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2016 #6 PainRain dedi: birşeyi yalnış girmişsin tekrar bi dene e postayı ve şifreni dikkat ederek yaz Genişletmek için tıkla... biliyorum yanlış girmişsem bile sıfırlama bağlantısı gelmesi lazım gelmiyor 3 4 gün içinde kendisi düzeliyor yazan olmuş ama ben beklemek istemiyorum olmazsa birde boşuna günüm gider diye
PainRain dedi: birşeyi yalnış girmişsin tekrar bi dene e postayı ve şifreni dikkat ederek yaz Genişletmek için tıkla... biliyorum yanlış girmişsem bile sıfırlama bağlantısı gelmesi lazım gelmiyor 3 4 gün içinde kendisi düzeliyor yazan olmuş ama ben beklemek istemiyorum olmazsa birde boşuna günüm gider diye
Dark Might Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 852 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2017 #7 Telefon üzerinden alınca da çözülmedi Son düzenleme: 23 Aralık 2017