özer Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2018 #1 Merhabalar 4-5 gündür giriş yaptığımda resimdeki gibi oluyor. Sildim tekrar yükledim gene ayni sorun nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2018
Merhabalar 4-5 gündür giriş yaptığımda resimdeki gibi oluyor. Sildim tekrar yükledim gene ayni sorun nasıl çözebilirim?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 1 Ağustos 2018 #2 Sadece ana menüde mi görüntü gelmiyor? Eğer ayarlarda yazı geliyorsa Origin Beta'ya geçmeyi deneyin. Origin Beta Sürümüne Geçiş Rehberi
Sadece ana menüde mi görüntü gelmiyor? Eğer ayarlarda yazı geliyorsa Origin Beta'ya geçmeyi deneyin. Origin Beta Sürümüne Geçiş Rehberi
özer Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2018 #3 Mr.Acar dedi: Sadece ana menüde mi görüntü gelmiyor? Eğer ayarlarda yazı geliyorsa Origin Beta'ya geçmeyi deneyin. Origin Beta Sürümüne Geçiş Rehberi Genişletmek için tıkla... Hiç bir şekilde tepki yok hocam. Bir yere basıyorum, ayarlarda bile o sekmeye gidemiyorum bile.
Mr.Acar dedi: Sadece ana menüde mi görüntü gelmiyor? Eğer ayarlarda yazı geliyorsa Origin Beta'ya geçmeyi deneyin. Origin Beta Sürümüne Geçiş Rehberi Genişletmek için tıkla... Hiç bir şekilde tepki yok hocam. Bir yere basıyorum, ayarlarda bile o sekmeye gidemiyorum bile.