Origin: Your action cannot be processed

Xectuonel

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar bu gün ininal kartıma 205TL yatırdım. Originden battlefield 1 almaya çalışıyorum ama hata ile karşılaşıyorum. Bakarsanız sevinirim

Hata :
Your action cannot be processed
That didn't work, let's try again. If the problem persists you may want to use a different payment method or try again later.

aynı sorun var bende nfs 2015 alıcam fakat aynı hatayı verip duruyor saat 16:00 dan beri uğraşıyorum çıldırıcam. Acaba kartta para mı yetmiyor???

Ben de Battlefront alıcam ben de aynı hatayı alıyorum. Ve Origin'den ilk alışverişim. İninal kart kullanıyorum ama bi alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence satışlarda bişey olabilir. Eğer probleminiz çözülürse yazar mısınız banada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu gün ininal kartıma 205TL yatırdım. Originden battlefield 1 almaya çalışıyorum ama hata ile karşılaşıyorum. Bakarsanız sevinirim

Hata :
Your action cannot be processed
That didn't work, let's try again. If the problem persists you may want to use a different payment method or try again later.
Hortlatıyorum ama cozdunuz mu? bende ayni sorunu aliyorum 4 gundur

Hortlatıyorum ama cozdunuz mu? Bende ayni sorunu aliyorum 4 gundur.

Kaç yıl olmuş vay be. Belli bir miktar fazla para bulundur kartta 200 TL lazımsa 220 TL olsun gibi. O zaman nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum. Ama dolar olduğu için bir miktar fazla para bulundurman yeterli gelecektir.

Kaç yıl olmuş vay be. Belli bir miktar fazla para bulundur kartta 200 TL lazımsa 220 TL olsun gibi. O zaman nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum. Ama dolar olduğu için bir miktar fazla para bulundurman yeterli gelecektir.
Vay be o zamanlar ne yapiyordunuz simdi neler yapıyorsunuz zaman çok hızlı geciyor. Kim bilir 27 kasim 2016'da ne yapiyorduk.. Bu arada cozdum ön ödemeli kartla birlikte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı