Origin "Your purchase could not be completed" Sorunu

Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Research&Development Engineer
2 gündür bu sorunla uğraşıyorum. Battlefield 1 19.99 euro şu an Origin'de. Ben de 3 farklı banka kartı ve Ininal kart ile denememe rağmen hep bu hatayı alıyorum. Paramın İninal kartta yanmasına mı üzüleyim yoksa oyunu alamadığıma mı üzüleyim bilemedim. Yok mu sorunu daha önce yaşayıp çözmüş arkadaşlar? Artık canıma tak etti bu Origin'in saçma alışveriş sorunlarından. EA destek ile görüştüm, tarayıcıdan denedim, VPN açtım denedim, hediye yollamayı denedim vs. Her ne yaptıysam yapayım çözemedim. Lütfen yardımcı olun. Araştırdım, birçok kişi bu durumdan muzdarip ve hala bir çözüm yazılmamış. Belki Recep Bey ya da Ali Bey bu konuda fikir sahibidir, hiç değilse bir yardımları dokunur. Teşekkürler.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Ininal ile de görüşmeniz gerekiyor, para yandı diye bir şey olamaz. Ancak Region kısıtlaması varsa ve almaya kalktığınız sürüm yurtdışı satış için o şekilde fiyatlandırıldıysa yardımcı olmayacaktır EA.

Hocam internetten battlefield 1 key al origine gir o şekil çalıştır ininaldeki parayla internetten g2a vs sitelerden alabilirsin. Originden alışveriş yapmayıda hiç önermem küfür yasak olmasa onlara diyeceğim çok ağır söz var eurodan veriyolar tl özel sistem uygulamıyorlar tamam yapsınlar kabulüm bare türkiyeye adam akıllı destek versinlerde alalım oyunumuzu her para yatırışımda originde önüme bi engel çıkıyor.

Yardımınız için teşekkürler. Bin bir zorlukla alabildim oyunu. Finale geleyim; origin "mail order" sistemini kullanıyormuş. İninal kart bunu desteklemiyor. Sorunu şu şekilde çözdüm. EA destekle uzun konuşmalar ve uğraşmalar sonucunda appdata ve local klasöründeki origin klasörünü silip sonra kredi kartıyla ödemeyi denedim. Oldu lakin uğraşmak beni oyundan soğuttu desem yeridir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı