Origin'de BF ve NFS oyun tavsiyeleri

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Need for Speed ve Battlefield alacağım Origin'den. Fakat hangi serisini alacağımı bilmiyorum. Aslında Need for Speed için 2012 çıkışlı most wanted'ı almayı düşünüyorum. Fakat kararsızım. Battlefield'a gelecek olursak, hikaye modunun dışında multiplayer oynamak için 4'ü almayı düşünüyorum. Sizin tavsiyelerinizi de beklerim. @ForAnAngeL hangisini önerirsiniz? Origin hesabı açtım fakat nasıl satın alınacağını da bilmiyorum, inşallah Ziraat kart kabul eder sevgili Origin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Banka kartını kabul etmemesi için sebep yok. İnternetten alışverişe açtığınızı varsayıyorum.
Oyun tavsiyesi olarak çıktığına yakın tarihte The Run oynamıştım. Hoştu, ama kısaydı.
Şu an Payback oynuyorum. Düzgün bir oynanış süresine sahip.
Pro Street'ten sonra çıkanlar arasında Hot Pursuit ve bahsettiğim oyunları beğendim. Aslında Hot Pursuit için beğendim demem tam doğru değil. Bir şekilde oynadım, vakit harcayım ama birine tavsiye etmem.

Banka kartını kabul etmemesi için sebep yok. İnternetten alışverişe açtığınızı varsayıyorum.
Oyun tavsiyesi olarak çıktığına yakın tarihte The Run oynamıştım. Hoştu, ama kısaydı.
Şu an Payback oynuyorum. Düzgün bir oynanış süresine sahip.
Pro Street'ten sonra çıkanlar arasında Hot Pursuit ve bahsettiğim oyunları beğendim. Aslında Hot Pursuit için beğendim demem tam doğru değil. Bir şekilde oynadım, vakit harcayım ama birine tavsiye etmem.
Şuan Payback için Youtube videolarına bakıyorum. Açık dünya haritası, araba ve modifiye seçeneği bol gibi gözüküyor. Tavsiye eder misiniz?

Şuan Payback için Youtube videolarına bakıyorum. Açık dünya haritası, araba ve modifiye seçeneği bol gibi gözüküyor. Tavsiye eder misiniz?
Modifiyesi o kadar da bol değil. Çeşitli başarımlar elde ederek açılabiliyor. Mesela rüzgarlık için yanlış hatırlamıyorsam 282 km/s hız veya üstünde 3 saniye boyunca sürmek gerekiyordu.
Tavsiye ettiğimi önceden de belirtmiştim. Ben sevdim. Açık dünyası iyi, güzel de araba içindesin. Nereye kadar olabilir? 2005 Most Wanted ile çok bir farkı yok aslında. Çeşitli hız kapanları, drift alanları var. Toplanabilen bazı şeyler var. Açık dünyayı onlarla doldurmaya çalışmışlar. Bence güzel oyun.
Daha 1 ay bile olmadı Origin Access basic paket keyi dağıtılıyordu. Alsaydınız deneme şansınız olurdu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı