Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.027 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Halihazırda Origin'de Battlefield 1 Standart Edition'a sahiptim. Yaz indirimiyle birlikte Steam'den Battlefield 1 Revolution Edition'ı aldım. Yeniden indirmek zorunda mıyım, dosya aktarımı gibi bir çözüm yolu yok mu?
Halihazırda Origin'de Battlefield 1 Standart Edition'a sahiptim. Yaz indirimiyle birlikte Steam'den Battlefield 1 Revolution Edition'ı aldım. Yeniden indirmek zorunda mıyım, dosya aktarımı gibi bir çözüm yolu yok mu?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Haziran 2023 #2 Hayır, Steam'den indirilen oyun dosyalarının içinde Steam'e özel olduğu için Steam .dll'leri bulunur. Yapamazsınız.
Hayır, Steam'den indirilen oyun dosyalarının içinde Steam'e özel olduğu için Steam .dll'leri bulunur. Yapamazsınız.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #3 Emin değilim ama tahminimce aktarabilirsin fakat biraz indirme yapacaktır dosyalar farklı olabilir, ek olarak appmanifest dosyası gerekiyor maalesef.
Emin değilim ama tahminimce aktarabilirsin fakat biraz indirme yapacaktır dosyalar farklı olabilir, ek olarak appmanifest dosyası gerekiyor maalesef.