M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #1 Başlıkta belirttiğim gibi, Twitch Prime ile Origin'den bedava BF5 almıştım bayağı ilerledim lakin bedava aldığım için kostumler vs. açık değil. Steam'den oyunu parayla alıp o Origin hesabını bağlasam oyun ilerlemem devam eder mi?
Başlıkta belirttiğim gibi, Twitch Prime ile Origin'den bedava BF5 almıştım bayağı ilerledim lakin bedava aldığım için kostumler vs. açık değil. Steam'den oyunu parayla alıp o Origin hesabını bağlasam oyun ilerlemem devam eder mi?
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 12 Eylül 2021 #2 Edebilir büyük ihtimal. Çünkü Origin hesabına bağlıyorsun.
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #3 462002 dedi: Edebilir büyük ihtimal. Çünkü Origin hesabına bağlııyorsun. Genişletmek için tıkla... İhtimal ile hareket etmek istemiyorum, verdiğim para boşa gitmesin.
462002 dedi: Edebilir büyük ihtimal. Çünkü Origin hesabına bağlııyorsun. Genişletmek için tıkla... İhtimal ile hareket etmek istemiyorum, verdiğim para boşa gitmesin.
Jabbatheturk Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 697 Çözümler 4 12 Eylül 2021 #4 Evet, devam eder. Ben tam tersini yaptığımda bile devam etmişti.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 12 Eylül 2021 #5 MachL dedi: İhtimal ile hareket etmek istemiyorum, verdiğim para boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Origin hesabına bağladığın için direkt Origin'de kullandığın hesapla oynarsın yani sıfırdan başlamazsın.
MachL dedi: İhtimal ile hareket etmek istemiyorum, verdiğim para boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Origin hesabına bağladığın için direkt Origin'de kullandığın hesapla oynarsın yani sıfırdan başlamazsın.
T TextRed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #6 MachL dedi: İhtimal ile hareket etmek istemiyorum, verdiğim para boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... İade seçeneği var hocam denemekten korkmayın.
MachL dedi: İhtimal ile hareket etmek istemiyorum, verdiğim para boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... İade seçeneği var hocam denemekten korkmayın.
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #7 462002 dedi: Origin hesabına bağladığın için direkt Origin'de kullandığın hesapla oynarsın yani sıfırdan başlamazsın. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde origin içinde çift BF5 görünüyor diye okumuştum ondan endişeleniyorum.
462002 dedi: Origin hesabına bağladığın için direkt Origin'de kullandığın hesapla oynarsın yani sıfırdan başlamazsın. Genişletmek için tıkla... Bazı yerlerde origin içinde çift BF5 görünüyor diye okumuştum ondan endişeleniyorum.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 12 Eylül 2021 #8 MachL dedi: Bazı yerlerde Origin içinde çift BF5 görünüyor diye okumuştum ondan endişeleniyorum. Genişletmek için tıkla... Origin'de varsa Steam'den niye alıyorsunuz ki Merak etmeyin kaldığınız yerden devam.
MachL dedi: Bazı yerlerde Origin içinde çift BF5 görünüyor diye okumuştum ondan endişeleniyorum. Genişletmek için tıkla... Origin'de varsa Steam'den niye alıyorsunuz ki Merak etmeyin kaldığınız yerden devam.
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #9 462002 dedi: Origin'de varsa Steam'den niye alıyorsunuz ki Merak etmeyin kaldığınız yerden devam. Genişletmek için tıkla... Originden bedava aldığım için çoğu kostüm ve silah özelleştirmeleri kapalı, Steamdan alınınca açık geliyor.
462002 dedi: Origin'de varsa Steam'den niye alıyorsunuz ki Merak etmeyin kaldığınız yerden devam. Genişletmek için tıkla... Originden bedava aldığım için çoğu kostüm ve silah özelleştirmeleri kapalı, Steamdan alınınca açık geliyor.