Origine Dinamo EVO kask alınır mı?

umk

Decapat
Yer
Merkez/Bilecik
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Ti 4 GB
16 GB DDR3
1 TB + 240 GB SATA 3" SSD
Lenovo IH81m Anakart
Yaklaşık 2 haftadır kask araştırıyorum, bir motosikletim değil, Volta VSM mopedim var. Yüksek korumaya ihtiyaç duymuyorum fazla hız yapmıyorum, NCR Rapid almayı düşünüyordum ancak bu kask karşıma çıktı; Origine Dinamo Evo Mat Siyah Kask - Fiyatı, Yorumları
Sizce alınır mı? Üstelik TROY kart ile 300 TL de indirim var.

Dayanıksız malzemeden üretilen bir modeldir, ayrıca içi strafor dolu bunları bilerek alınız.

ben de uzun süredir araştırıyorum. Aynı kask modeline inceleyen var mı diye bakıyordum şimdi. Sanırım bütçeyi arttırmak lazım biraz.

Bütçeyi arttırıp Exo 391 almanızı tavsiye ederim.

Bütçeyi arttırıp Exo 391 almanızı tavsiye ederim.

Hızı 30'u geçmeyen bir araç kullanıyorum, 3000 TL'yi de geçmeyecek model arıyorum, yoksa HJC C10 alırım

Hızı 30'u geçmeyen bir araç kullanıyorum, 3000 TL'yi de geçmeyecek model arıyorum, yoksa hjc C10 alırım.

Buradaki olay hız değil hocam herhangi bir sebepten dolayı da kafanızı yere çarptığınızda kırmak istemezsiniz herhalde dediğim gibi Origin'e olan markanın kaskının içinde strafor var sadece kalitesiz yani bende diyorum ki bütçeyi bir tık arttırıp Exo 391 almanız hem kaliteli hem de fiyatına göre işini fazlasıyla yapan bir kask.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…