tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Origin'i yükledim kurdum fakat girdiğimde fotoğraftaki gibi hata veriyor EA'ye yönlendiriyor. EA ile giriş yaptığımda da EA oyunları açılmıyor. O yüzden Origin'e girmem lazım. Bu hatayı almadan Origin'e nasıl girilir? Dosya Ekleri resim_2023-07-27_215703016.png 699,9 KB · Görüntüleme: 35
Origin'i yükledim kurdum fakat girdiğimde fotoğraftaki gibi hata veriyor EA'ye yönlendiriyor. EA ile giriş yaptığımda da EA oyunları açılmıyor. O yüzden Origin'e girmem lazım. Bu hatayı almadan Origin'e nasıl girilir?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 Origin'e girmenizin bir yolu yok. Desteği sona erdi. Ne yazık ki EA App kullanmalısınız. Artı 0 Eksi
KS KS tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 Adrastos dedi: Origin'e girmenizin bir yolu yok. Desteği sona erdi. Ne yazık ki EA App kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler cevapladığınız için Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Origin'e girmenizin bir yolu yok. Desteği sona erdi. Ne yazık ki EA App kullanmalısınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler cevapladığınız için