O Omer1616 Hectopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2014 #11 Origine giremiyorum ya Murat Koç dedi: Aynen, inşallah erkenden sorun düzelir de bir ağız tatıyla şu oyunu oynarız. Ayrıca girebilenler nasıl girdiklerini söylesinler. Beyler, şuan bende girecek gibi oldu. Ve girdi. Genişletmek için tıkla... bende hala girmiyor ?
Origine giremiyorum ya Murat Koç dedi: Aynen, inşallah erkenden sorun düzelir de bir ağız tatıyla şu oyunu oynarız. Ayrıca girebilenler nasıl girdiklerini söylesinler. Beyler, şuan bende girecek gibi oldu. Ve girdi. Genişletmek için tıkla... bende hala girmiyor ?
KS KS Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 5 Haziran 2014 #13 Geldi, şuan hatta multiplayer oynuyordum. Sadece biraz yavaş. Beyler, ekleyin. MuratKoc25 Oynayalım hemen şimdi.
Geldi, şuan hatta multiplayer oynuyordum. Sadece biraz yavaş. Beyler, ekleyin. MuratKoc25 Oynayalım hemen şimdi.
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 5 Haziran 2014 #14 Murat Koç dedi: Geldi, şuan hatta multiplayer oynuyordum. Sadece biraz yavaş. Beyler, ekleyin. MuratKoc25 Oynayalım hemen şimdi. Genişletmek için tıkla... Bende de geldi. Hemen ekliyorum seni. BlackBird1903 . Arkadaşlar ekleyebilirsiniz.
Murat Koç dedi: Geldi, şuan hatta multiplayer oynuyordum. Sadece biraz yavaş. Beyler, ekleyin. MuratKoc25 Oynayalım hemen şimdi. Genişletmek için tıkla... Bende de geldi. Hemen ekliyorum seni. BlackBird1903 . Arkadaşlar ekleyebilirsiniz.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #15 ForBatuhan99 ekleyebilirsiniz. Arkadaş isteği gönderme butonu çalışmıyor galiba. Sizde çalışıyor mu? Arkadaşlar hala bazı hatalar mevcut.
ForBatuhan99 ekleyebilirsiniz. Arkadaş isteği gönderme butonu çalışmıyor galiba. Sizde çalışıyor mu? Arkadaşlar hala bazı hatalar mevcut.
KS KS Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 5 Haziran 2014 #16 Beyler hepinize yolladım. Eğer gelmediyse siz bana yollayın bir server bulalım oynuyalım.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 5 Haziran 2014 #17 Murat Koç dedi: Beyler hepinize yolladım. Eğer gelmediyse siz bana yollayın bir server bulalım oynuyalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana gelmedi ayrıca istek de yollayamıyorum. Sadece bende mi böyle? Birde arkadaş listemi göstermiyor. Tamamdır, kabul ettim hocam.
Murat Koç dedi: Beyler hepinize yolladım. Eğer gelmediyse siz bana yollayın bir server bulalım oynuyalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bana gelmedi ayrıca istek de yollayamıyorum. Sadece bende mi böyle? Birde arkadaş listemi göstermiyor. Tamamdır, kabul ettim hocam.
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 5 Haziran 2014 #18 Hepinizi ekleyeceğim. İlk önce kablosuz pilli mouse için pil almam gerekli.