Origin'e giriş yaparken tekrar deneyin hatası

NuxD

Decapat
Giriş yaparken bu hatayı veriyor. PC'yi kapatıp açtım neti de kapadım açtım silip yükledim ne yapsam olmuyor. Arkadaşlarımda sorun yokken bende neden oluyor? İnternet sitesinde de hatayı veriyor.
bn.PNG

Saçma gelicek biliyorum ama internet sağlayıcın veya direkt senin hattınla alakalı bir sorun oluyor bu genelde mesela mobil veriden girmeyi dene girecektir. Çözüm yolu da eğer direkt sağlayıcınla alakalı ise biraz beklemek, yarın tekrar denersin veya senin hattınla ilgili ise modeme reset at olmazsa modem arayüzüne girip modemin kurulumunu baştan yap hattın sıfırlansın. Modem markanı söyle arayüze nasıl girileceğine bakarız eğer istiyorsan. Ben şu an denedim ve girebildim Origin'e.

Saçma gelicek biliyorum ama internet sağlayıcın veya direkt senin hattınla alakalı bir sorun oluyor bu genelde mesela mobil veriden girmeyi dene girecektir. Çözüm yolu da eğer direkt sağlayıcınla alakalı ise biraz beklemek, yarın tekrar denersin veya senin hattınla ilgili ise modeme reset at olmazsa modem arayüzüne girip modemin kurulumunu baştan yap hattın sıfırlansın. Modem markanı söyle arayüze nasıl girileceğine bakarız eğer istiyorsan.
Şu anda sunucularda bir sorun gözükmüyor, bu arkadaşın yazdığını deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı