Çözüldü Origini "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Platenecker

Centipat
Battlefield 4 oynamak için Origin'i kurmuştum kurduktan sonra açılırken api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll hatasını verdi internette biraz bakındım YouTube'dan izlediğim videolarda genellikle VC++ 2015'i silip tekrar kuruyorlar yapayım dedim sildim kurmaya çalışırken 0x80240017 hatası verdi. Var olan vc++ da kaybettim Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim niye oluyor? Process Monitor log file da kayıtlı drive linki var.
Bu arada SP 1'i yüklemeye çalışacağım yüklü değil.

Untitled.png yüklü olan vc++ lar.png hata.png

Çözüm
Bu videoyu izleyerek processmonitor kullanarak hata raporunuzu oluşturup paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımınız için teşekkürler ama tek yapmam gereken SP 1 yüklemekmiş düzeldi.
Uygun olan güncellemeyi kurun, problem düzelmez ise Windows 10'a güncellemeniz gerekiyor sistemi?

Teşekkürler SP 1 ile halletim. Çözüldü ibaresini nasıl ekliyoruz?
Bu videoyu izleyerek Processmonitor kullanarak hata raporunuzu oluşturup paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uygun olan güncellemeyi kurun, problem düzelmez ise Windows 10'a güncellemeniz gerekiyor sistemi.

• Beğen
İfadeler: MF
Bu videoyu izleyerek processmonitor kullanarak hata raporunuzu oluşturup paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

Yardımınız için teşekkürler ama tek yapmam gereken SP 1 yüklemekmiş düzeldi.
Uygun olan güncellemeyi kurun, problem düzelmez ise Windows 10'a güncellemeniz gerekiyor sistemi?

Teşekkürler SP 1 ile halletim. Çözüldü ibaresini nasıl ekliyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı