Hesabını çaldırmak senin suçun değil de ne kelime yav? O hesaba şifreyi koyan sensin, Origin değil. Adamların günlük kaç tane kaba ve küfürbaz insan ile karşılaştıklarını biliyor musun sen? Bana sırf bu konu üzerine, bir sırtıma masaj yapmadıkları kaldı. Origin'in servisinin düşük olduğu doğrudur. Ama çalışanları ellerinden geleni yapıyor emin ol. Burada bana EA fan'ı muamelesi yapabilirsin. Ama olayların, bir de karşı tarafından bakmak, hiçte fena bir fikir olmaz. Hesabının güvenliğini sağlamak, Origin'in işi olduğu kadar, senin de sorumluluğun. Her 3 ayda bir şifreni değiştirmiyorsan, gerekli korumayı sağlayamayıp çaldırıyorsan, buna sadece karşı taraf sorumlu diyemezsin.
Sorununa gelecek olursak. Verdiğin bilgiler, belli ki eski hesabına ait. Karşı taraf "ha senin hesap şu muydu?" diye bir den fazla hesabı öylece teslim edemez. Karşına çıkanı sana gösterir. Bilgilerini düzenli bir şekilde verdiğine emin misin? Eski hesabın ile bilgilerin eğer çok benzerse, bu yüzden de bir karışıklık olmuş olabilir.
Not : Neden böyle bir cevap verdiğimi merak edersen eğer. Ben aynı şekilde Vodafone da çalıştım. Bu tür durumla en az 50 kez karşılaştım. Çoğu hata, genellikle kullanıcının bilgilerinin hatalı verilmesinden kaynaklanıyor. "Sen gittin, tamamen hatalı bilgi verdin" demiyorum. Yanlış anlaşılmayayım...