zynexhere Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 221 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar daha demin Origin den Assasin's Creed II ve Assasin's Creed III aldım. Ama My Games Kısmına girdiğimde oyunun orda olmadığını gördüm. Nasıl çözebilirim bu problemi. Birde AC serisini Uplay satmıyormuydu ?
Arkadaşlar daha demin Origin den Assasin's Creed II ve Assasin's Creed III aldım. Ama My Games Kısmına girdiğimde oyunun orda olmadığını gördüm. Nasıl çözebilirim bu problemi. Birde AC serisini Uplay satmıyormuydu ?
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #2 Origin ile destek bölümünden iletişim kurup sorunu çözebilirsin, AC serisi artık Origin'de de satışta.
Origin ile destek bölümünden iletişim kurup sorunu çözebilirsin, AC serisi artık Origin'de de satışta.
zynexhere Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 221 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #3 Origin Live cheat vardı eskiden. Şimdi de varmı bilmiyorum bulamadım.
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2014 #4 http://help.ea.com/en/contact-us/ bu işine yarar sanırım.