BahriÖztürk Picopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Soru basit, iPhone adaptörüm orijinal ama kablom çakma olsa cihaz bataryasına ya da cihaza bir şey olur mu?
Soru basit, iPhone adaptörüm orijinal ama kablom çakma olsa cihaz bataryasına ya da cihaza bir şey olur mu?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #2 BahriÖztürk dedi: Soru basit, iPhone adaptörüm orijinal ama kablom çakma olsa cihaz bataryasına ya da cihaza bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz. Çok kötü bir kablo kullanma, adaptörü destekleyecek bir kablo olsa yeterli.
BahriÖztürk dedi: Soru basit, iPhone adaptörüm orijinal ama kablom çakma olsa cihaz bataryasına ya da cihaza bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarmaz. Çok kötü bir kablo kullanma, adaptörü destekleyecek bir kablo olsa yeterli.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.826 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 22 Ocak 2023 #3 Herhangi bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Yavaş iletim vs. olabilir. Yine de orijinal bulmanızı tavsiye ederim.
Herhangi bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Yavaş iletim vs. olabilir. Yine de orijinal bulmanızı tavsiye ederim.