efesburg Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Orijinal adaptör aldım fakat çalıştığını umduğum şarj kablosu bozukmuş, tekrar 800 TL vermek istemiyorum, ucuz kablo adaptöre ve telefona çok zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024
Orijinal adaptör aldım fakat çalıştığını umduğum şarj kablosu bozukmuş, tekrar 800 TL vermek istemiyorum, ucuz kablo adaptöre ve telefona çok zarar verir mi?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Aralık 2024 #2 Hangi cihazı şarj etmek için olduğunu yazarsanız uygun fiyata onaylı aksesuarlar bulabiliriz. Şarj kısmında ucuz ürünler her türlü zarar verir.
Hangi cihazı şarj etmek için olduğunu yazarsanız uygun fiyata onaylı aksesuarlar bulabiliriz. Şarj kısmında ucuz ürünler her türlü zarar verir.
efesburg Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 celejziuk dedi: Hangi cihazı şarj etmek için olduğunu yazarsanız uygun fiyata onaylı aksesuarlar bulabiliriz. Şarj kısmında ucuz ürünler her türlü zarar verir. Genişletmek için tıkla... iPhone 11.
celejziuk dedi: Hangi cihazı şarj etmek için olduğunu yazarsanız uygun fiyata onaylı aksesuarlar bulabiliriz. Şarj kısmında ucuz ürünler her türlü zarar verir. Genişletmek için tıkla... iPhone 11.