lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Orijinal Apple adaptör aldım ama kablo çakma. Acaba ileride sorun olur mu? Bazıları sadece adaptör önemli diyor.
Orijinal Apple adaptör aldım ama kablo çakma. Acaba ileride sorun olur mu? Bazıları sadece adaptör önemli diyor.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 14 Haziran 2023 #2 Kablo da adaptör kadar önemli. Dandik kablolar eriyip yanabilir.
P paulhayranı Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 14 Haziran 2023 #3 lykiamami dedi: Orijinal Apple adaptör aldım ama kablo çakma. Acaba ileride sorun olur mu? Bazıları sadece adaptör önemli diyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olur.
lykiamami dedi: Orijinal Apple adaptör aldım ama kablo çakma. Acaba ileride sorun olur mu? Bazıları sadece adaptör önemli diyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olur.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 14 Haziran 2023 #4 FPPRO'da gördüm birisi öyle telefonu yakmış iPhone 14.
Requiemss Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #5 Bende sadece adaptör orijinal ve hiçbir sıkıntı görmedim fakat eğer alabilirsen orijinal kablo daha iyi kendini güvence altına almış olursun
Bende sadece adaptör orijinal ve hiçbir sıkıntı görmedim fakat eğer alabilirsen orijinal kablo daha iyi kendini güvence altına almış olursun
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 Tabii ki sorun çıkartır böyle şeylere ucuza kaçmayın. Bir ingiliz atasözü der ki "Ucuz alacak kadar çok param yok."
Tabii ki sorun çıkartır böyle şeylere ucuza kaçmayın. Bir ingiliz atasözü der ki "Ucuz alacak kadar çok param yok."
5 542072 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 14 Haziran 2023 #7 lykiamami dedi: Orijinal Apple adaptör aldım ama kablo çakma. Acaba ileride sorun olur mu? Bazıları sadece adaptör önemli diyor. Genişletmek için tıkla... Adaptörü orjinal alıp kabloyu neden çakma alıyorsunuz? Zarar verme ihtimali var. Mcdodo veya orjinal kablo kullan.
lykiamami dedi: Orijinal Apple adaptör aldım ama kablo çakma. Acaba ileride sorun olur mu? Bazıları sadece adaptör önemli diyor. Genişletmek için tıkla... Adaptörü orjinal alıp kabloyu neden çakma alıyorsunuz? Zarar verme ihtimali var. Mcdodo veya orjinal kablo kullan.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #8 scnt25 dedi: Adaptörü orjinal alıp kabloyu neden çakma alıyorsunuz? Zarar verme ihtimali var. Mcdodo veya orjinal kablo kullan. Genişletmek için tıkla... Param yok. Son düzenleme: 14 Haziran 2023
scnt25 dedi: Adaptörü orjinal alıp kabloyu neden çakma alıyorsunuz? Zarar verme ihtimali var. Mcdodo veya orjinal kablo kullan. Genişletmek için tıkla... Param yok.
5 542072 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 10 14 Haziran 2023 #9 lykiamami dedi: param yok. Genişletmek için tıkla... Telefon aldığınızda kablo içinden zaten çıkmadı mı?
lykiamami dedi: param yok. Genişletmek için tıkla... Telefon aldığınızda kablo içinden zaten çıkmadı mı?
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #10 scnt25 dedi: Telefon aldığınızda kablo içinden zaten çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... 2. el aldım telefonu yoktu maalesef.
scnt25 dedi: Telefon aldığınızda kablo içinden zaten çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... 2. el aldım telefonu yoktu maalesef.