Orijinal batarya vs kaliteli yan sanayi

Bütçe
3000

dervisgozel

Hectopat
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Ekran kartı: RTX 4070 Super
Pilim 80 ve farkını çok görüyorum. Sizce orijinal pil parasını hak ediyor mu yoksa internetten pil alıp teknik serviste (bireysel dükkan) taktırmak mı? Ek olarak Apple servislerine nasıl ulaşabilirim? Cihazım 14 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı sat pili 95 üstü 15 Pro al. Geçişe değer. Bir telefoncu'dan yap alışverişini, telefonu aktarmaya kadar yardımcı olacaktır sana. Ekonomik olarak en yararlı tercih bu. Batarya değiştirip eski cihazda kalmak mantıklı değil, ileride cihazı satarken değer kaybın olacak sadece.

Yan sanayi her zaman sıkıntıdır. Telefonun 11 falan olsaydı taktır geç derdim ama 14 Pro'ya bunu yapmanı önermem. Yukarıda ki arkadaşın dediğinin aksine orijinal batarya taktırdığında değeri düşmez. Eline faturanı fişini değişim belgeni alırsın satarken resmi bayisinde yaptırdım dersin. Apple servis konusunda ise sitesine girip seri numarası yazıp onarım bölümünde pili seçersen sana il soruyor ilini seçtiğinde servisler çıkıyor. Alırsın randevunu gidersin.

Telefonda hiç parça değişimi yapmadım ama, konu araba parçası olunca yan sanayi çok üzüyor bilgin olsun. Sonuçta emek vakit ve nakit harcanıyor olmuşken tam olsun diyip orjinal tercih edilmeli.

Zamanında Samsung Galaxy Note 4 5 6, iPhone 6S, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus a
''Kaliteli Yan Sanayi Batarya'' taktırdım. Batarya ömrünü geçtim, cihazın normal performansını bile düşürüyorlardı. Hiç yaşamadığım kasmalar mı dersin, bazen şarjı dolu olmasına rağmen kapanması mı dersin, hiç birinden memnun kalmadım.

Telefonda hiç parça değişimi yapmadım ama, konu araba parçası olunca yan sanayi çok üzüyor bilgin olsun. Sonuçta emek vakit ve nakit harcanıyor olmuşken tam olsun diyip orjinal tercih edilmeli.
Hocam çok güzel örnek vermişsiniz, konu ne olursa olsun her zaman orijinaldan yana olunmalı.
Pahalı gelse bile... Çünkü uzun vadede orijinal, yan sanayiden daha ekonomik olacaktır.

Pilim 80 ve farkını çok görüyorum. Sizce orijinal pil parasını hak ediyor mu yoksa internetten pil alıp teknik serviste (bireysel dükkan) taktırmak mı? Ek olarak Apple servislerine nasıl ulaşabilirim? Cihazım 14 Pro.

Bataryalar çok dikkat edilmesi gereken şey hem sizin güvenliğiniz hem de telefonun güvenliği için. Sağlam tanınan bir markadan veya direk orijinal almanız iyi olur.

Max kapasiteli batarya aldı arkadaşım 7 ay sonra batarya şişti. 1300 ₺ gibi bir para ödemişti. Kafadan 4000₺ ver 3 sene kafan rahat olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı