Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar, orijinal Beşiktaş forması aldım ama Türkiye bayrağının olduğu logo yok. Normalde böyle mi yoksa logo olması gerekiyor mu?
Arkadaşlar, orijinal Beşiktaş forması aldım ama Türkiye bayrağının olduğu logo yok. Normalde böyle mi yoksa logo olması gerekiyor mu?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 2 Eylül 2024 #2 Oxygen0 dedi: Arkadaşlar, orijinal Beşiktaş forması aldım ama Türkiye bayrağının olduğu logo yok. Normalde böyle mi yoksa logo olması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Olması lazım hocam kartal yuvasında satılan ürünlerde oluyor. Önce ki sezonların formasını aldıysanız o yüzden olabilir.
Oxygen0 dedi: Arkadaşlar, orijinal Beşiktaş forması aldım ama Türkiye bayrağının olduğu logo yok. Normalde böyle mi yoksa logo olması gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Olması lazım hocam kartal yuvasında satılan ürünlerde oluyor. Önce ki sezonların formasını aldıysanız o yüzden olabilir.
Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 Xei dedi: Olması lazım hocam kartal yuvasında satılan ürünlerde oluyor. Önce ki sezonların formasını aldıysanız o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Önceki sezon değil, yeni sezon forması. Kartal yuvasından sipariş vermiştim.
Xei dedi: Olması lazım hocam kartal yuvasında satılan ürünlerde oluyor. Önce ki sezonların formasını aldıysanız o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Önceki sezon değil, yeni sezon forması. Kartal yuvasından sipariş vermiştim.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 2 Eylül 2024 #4 Oxygen0 dedi: Önceki sezon değil, yeni sezon forması. Kartal yuvasından sipariş vermiştim. Genişletmek için tıkla... Kartal yuvası ile iletişim kurmayı denediniz mi?
Oxygen0 dedi: Önceki sezon değil, yeni sezon forması. Kartal yuvasından sipariş vermiştim. Genişletmek için tıkla... Kartal yuvası ile iletişim kurmayı denediniz mi?
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Eylül 2024 #5 Formayı atabilir misiniz sipariş verdiğiniz formanın orijinalinde Türk bayrağı yok muydu?
latorc Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #6 Kartal yuvasına gidip orada ekletebilirsin
Laktozsuz Süt Femtopat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #7 Feneriumdan alırken de forma da yoktu ücretsiz bir şekilde aldıktan sonra Türk bayrağını eklediler. Sormadım da maç saati yakındı diye neden böyle bir şey yaptıklarını istemeyenler mi var acaba demiyor insan.
Feneriumdan alırken de forma da yoktu ücretsiz bir şekilde aldıktan sonra Türk bayrağını eklediler. Sormadım da maç saati yakındı diye neden böyle bir şey yaptıklarını istemeyenler mi var acaba demiyor insan.
Oxygen0 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #8 latorc dedi: Kartal yuvasına gidip orada ekletebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kartal yuvası ile de iletişime geçtim. Sizin söylediğiniz doğru teşekkürler.
latorc dedi: Kartal yuvasına gidip orada ekletebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kartal yuvası ile de iletişime geçtim. Sizin söylediğiniz doğru teşekkürler.
A Akif Erdem Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #9 Merhaba, sonradan gidip eklettirebildiniz mi ekstra birşey talep etmişler miydi?