belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #1 Orijinal metal serisi beyblade alma yeri önerisi lazım. Aklımda birkaç yer var ama kozmetik açıdan sevmedim pek oraları. @Urshifu @Ruindry
Orijinal metal serisi beyblade alma yeri önerisi lazım. Aklımda birkaç yer var ama kozmetik açıdan sevmedim pek oraları. @Urshifu @Ruindry
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #2 belirsizz dedi: Orijinal metal serisi beyblade alma yeri önerisi lazım. Aklımda birkaç yer var ama kozmetik açıdan sevmedim pek oraları. @Urshifu @Ruindry Genişletmek için tıkla... AliExpress de mid fake takara tomyler var hocam orijinal bulmak çok zor.
belirsizz dedi: Orijinal metal serisi beyblade alma yeri önerisi lazım. Aklımda birkaç yer var ama kozmetik açıdan sevmedim pek oraları. @Urshifu @Ruindry Genişletmek için tıkla... AliExpress de mid fake takara tomyler var hocam orijinal bulmak çok zor.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #3 Bedirhn93 dedi: AliExpress de mid fake takara tomyler var hocam orijinal bulmak çok zor. Genişletmek için tıkla... 2. el olarak bulabiliyoruz Takara Tomy. Sadece satıcı önerisi istiyorum.
Bedirhn93 dedi: AliExpress de mid fake takara tomyler var hocam orijinal bulmak çok zor. Genişletmek için tıkla... 2. el olarak bulabiliyoruz Takara Tomy. Sadece satıcı önerisi istiyorum.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.007 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire 9060XT Pure 16GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 9 Ağustos 2024 #4 Dolap ve Gardrops dan Hasbro veya TT bulunabilir. Hasbro alacaksan gardrops dan efekan35 adlı satıcı bana göre en güveniliri.
Dolap ve Gardrops dan Hasbro veya TT bulunabilir. Hasbro alacaksan gardrops dan efekan35 adlı satıcı bana göre en güveniliri.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #5 Serquis dedi: Dolap ve Gardrops'dan Hasbro veya TT bulunabilir. Hasbro alacaksan Gardrops'dan efekan35 adlı satıcı bana göre en güveniliri. Genişletmek için tıkla... Hiç alışveriş yaptınız mı?
Serquis dedi: Dolap ve Gardrops'dan Hasbro veya TT bulunabilir. Hasbro alacaksan Gardrops'dan efekan35 adlı satıcı bana göre en güveniliri. Genişletmek için tıkla... Hiç alışveriş yaptınız mı?
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.007 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire 9060XT Pure 16GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 9 Ağustos 2024 #6 belirsizz dedi: Hiç alışveriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım, TT Hell Kerbecs almıştım, orjinal kodluydu.
belirsizz dedi: Hiç alışveriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım, TT Hell Kerbecs almıştım, orjinal kodluydu.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #7 Serquis dedi: Evet yaptım, TT Hell Kerbecs almıştım, orijinal kodluydu. Genişletmek için tıkla... Almak istediklerim Eagle ve Orion ancak Orion hiçbir yerde yok. Satıcı parayı IBAN'dan alıyormuş, bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Serquis dedi: Evet yaptım, TT Hell Kerbecs almıştım, orijinal kodluydu. Genişletmek için tıkla... Almak istediklerim Eagle ve Orion ancak Orion hiçbir yerde yok. Satıcı parayı IBAN'dan alıyormuş, bir sıkıntı yaşamam değil mi?
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #8 2017'de 70TL'ye almıştım çok pahalı geliyor şimdi o zamanın 70TL'si. Bulsam verirdim size hocam ama nerde en ufak fikrim yok.
2017'de 70TL'ye almıştım çok pahalı geliyor şimdi o zamanın 70TL'si. Bulsam verirdim size hocam ama nerde en ufak fikrim yok.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.007 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram Sapphire 9060XT Pure 16GB MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD AOC 24B2XH Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 9 Ağustos 2024 #9 belirsizz dedi: Almak istediklerim Eagle ve Orion ancak Orion hiçbir yerde yok. Satıcı parayı IBAN'dan alıyormuş, bir sıkıntı yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Iban şart değildi diye hatırlıyorum. Ben uygulama üzerinden aldım, ibanla alım yaparsan indirim yapıyor sadece.
belirsizz dedi: Almak istediklerim Eagle ve Orion ancak Orion hiçbir yerde yok. Satıcı parayı IBAN'dan alıyormuş, bir sıkıntı yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Iban şart değildi diye hatırlıyorum. Ben uygulama üzerinden aldım, ibanla alım yaparsan indirim yapıyor sadece.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #10 egehararli dedi: 2017'de 70TL'ye almıştım çok pahalı geliyor şimdi o zamanın 70TL'si. Bulsam verirdim size hocam ama nerede en ufak fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok, zaten muhtemelen benim alacağım modeller değildir. Serquis dedi: IBAN şart değildi diye hatırlıyorum. Ben uygulama üzerinden aldım, IBAN'la alım yaparsan indirim yapıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, Launcher ve beyblade sahaları hakkında bilginiz var mı? Bilgiliyseniz etiketlemek isterim.
egehararli dedi: 2017'de 70TL'ye almıştım çok pahalı geliyor şimdi o zamanın 70TL'si. Bulsam verirdim size hocam ama nerede en ufak fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok, zaten muhtemelen benim alacağım modeller değildir. Serquis dedi: IBAN şart değildi diye hatırlıyorum. Ben uygulama üzerinden aldım, IBAN'la alım yaparsan indirim yapıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam, Launcher ve beyblade sahaları hakkında bilginiz var mı? Bilgiliyseniz etiketlemek isterim.