Sound Track Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 708 Yer Almanya Hamm 1 Aralık 2020 #1 Steam'dan indirilmiş CS 1.6'ya grafik modu ya da CS:GO modu kursam, ban yeme gibi bir ihtimal var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
Steam'dan indirilmiş CS 1.6'ya grafik modu ya da CS:GO modu kursam, ban yeme gibi bir ihtimal var mı?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 1 Aralık 2020 #2 Sound Track dedi: Steam'dan indirilmiş CS 1.6'ya grafik modu ya da CS:GO modu kursam, ban yeme gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Ban yeme ihtimalin var Artı 0 Eksi
Sound Track dedi: Steam'dan indirilmiş CS 1.6'ya grafik modu ya da CS:GO modu kursam, ban yeme gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Ban yeme ihtimalin var
BerkSerdar Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #3 Sound Track dedi: Steam'dan indirilmiş CS 1.6'ya grafik modu ya da CS:GO modu kursam, ban yeme gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Bence sıkıntı olmaz ama olabilirde. Artı 0 Eksi
Sound Track dedi: Steam'dan indirilmiş CS 1.6'ya grafik modu ya da CS:GO modu kursam, ban yeme gibi bir ihtimal var mı? Genişletmek için tıkla... Bence sıkıntı olmaz ama olabilirde.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #4 CS 1.6'nın VAC sürümü güncel değil büyük ihtimal ban yemezsiniz. Artı 0 Eksi
Berattyzc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #5 Hayır. Ben daha önce yapmış kullanmıştım. Fakat alias olan dosyalara bulaşmayınız. Artı 0 Eksi
Floppa_231 Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 87 6 Ocak 2024 #6 Berattyzc dedi: Hayır. Ben daha önce yapmış kullanmıştım. Fakat alias olan dosyalara bulaşmayınız. Genişletmek için tıkla... neden de Artı 0 Eksi
Berattyzc dedi: Hayır. Ben daha önce yapmış kullanmıştım. Fakat alias olan dosyalara bulaşmayınız. Genişletmek için tıkla... neden de