Orijinal Dark Souls 2 alınır mı?

1HarryPotterFan

Hectopat
Daha fazla  
2022'de Sekiro'yu çok severek oynayıp 80 saat geçirdim. 2023'te Elden Ring'i resmen aşık olmuşçasına 120 saat oynayıp %100 başarımla bitirdim oyunu. Dark Souls'a da girmek istiyordum fakat fiyatlar uçmuş fakat 2. oyunun 2 versiyonu var biri Scholar of the First Sin 600 TL bir de normal Dark Souls 2 var 120 TL. 120 TL olan versiyonu alınır mı? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ve en önemli soru oyun güzel mi, sarar mı?

Kesinlikle alınır. Ama baştan uyarayım benim için Ds 2 serinin en leş oyunudur lore'u çok güzel mekanlar fazla, bosslar fazla lakin, hepsi aşşşırı dandik ve sadece oyuncuyu tuzağa düşürüp, delirtip öldürmek üzere kurulu. Diğer souls oyunları kadar hızlı da değil. Bonfire boss arası ardahan edirne arası gibi, hadi yolun uzunluğunu geçtim yolun üzerinde son derece agresif düşmanlar. Bunlar insanı kanser eder (birde en uzun souls oyunu.) Ama yine de deneyimlenmesi gerek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…