Orijinal DualSense nereden alınabilir?

Merhaba. Bilgisayarımda kullanmak için DualSense almayı düşünüyorum fakat bazı satılanlar çakma olabiliyormuş. Orijinal DualSense'i nereden alabilirim? Ek olarak içinden galiba kablo çıkmıyormuş kablo olarak neyi almamı önerirsiniz?

Merhaba. Bilgisayarımda kullanmak için DualSense almayı düşünüyorum fakat bazı satılanlar çakma olabiliyormuş. Orijinal DualSense'i nereden alabilirim? Ek olarak içinden galiba kablo çıkmıyormuş kablo olarak neyi almamı önerirsiniz?
Ekstra'dan PS5'iniz yoksa Xbox 9. Nesil almanizi oneririm.

Satıcı yorumlarını referans alarak alım gerçekleştirin. 3.parti satıcılar yerine bilindik satıcıları tercih edin. Ürün superfake olsa bile anlaşılıyor. Xbox yazılım desteği ve ergonomi konusunda daha iyi üstteki yorumu değerlendirin.

Orijinal DualSense'i Vatan, Teknosa gibi teknoloji marketlerinden alabilirsiniz. Kablo olarak ise herhangi bir USB-C kablosu kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki arkadaşları dinleme kablolu olarak yeni çıkan bütün oyunlarda tam özelliklerini "programsız" kullanabilirsin. Soruna gelecek olursak Vatan'dan alabilirsin, kablo olarakta data özelliği olan herhangi bir Type-C kablo işini görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı