Orijinal DualSense nereden alınır?

Detroit996

Hectopat
Daha fazla  
N11'dekini N11'in kendisi satıyor sorun olmaz oradan alabilirsiniz.

Amazon'da kontorland diye bir yer satıyor N11'de resmi olarak kendi satiyor hem daha da ucuz kesinlikle N11'den alınmalı.

N11'dekini N11'in kendisi satıyor sorun olmaz oradan alabilirsiniz.

Neden bu kadar ucuz MediaMarkt'ta 5100 tlyken şüphe duydum açıkçası.

Amazon'da kontorland diye bir yer satıyor N11'de resmi olarak kendi satiyor hem daha da ucuz kesinlikle N11'den alınmalı.

PC'de FIFA falan oynuyorum genelde Steam'den oynuyorum oyunları uyumlulukta sorun çıkarmaz değil mi Xbox koluna alışamam diye DualSense bakıyorum.

İnsanoğlu nelere alışıyor maksimum 2 haftada alışırsın PC'de kullanıcaksan herhangi bir Hall efect Xbox kolu al daha çok verim alırsın.

İnsanoğlu nelere alışıyor maksimum 2 haftada alışırsın PC'de kullanıcaksan herhangi bir Hall efect Xbox kolu al daha çok verim alırsın.

8BitDo Ultimate 2C bakıyordum bir de 2K civarı Hall effecti var galiba ben DualSense'yi TLOU gibi oyunda yay germe mevzusu o tetik olayını merak ediyorum iyi çalışır mı PC'de onlar.

Mediamarkt, GamingGen gibi siteler muhtemelen fiyatını arttırmaya çalışıyorlar çünkü GamingGen’de de aynı. Normal fiyatı o hocam, N11’den alıp geçin.

8BitDo Ultimate 2C bakıyordum bir de 2K civarı Hall effecti var galiba ben DualSense'yi TLOU gibi oyunda yay germe mevzusu o tetik olayını merak ediyorum iyi çalışır mı PC'de onlar.
Birebir çalışıyor hepsi desteği olan oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…