Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
DS4 tarafında sahte olanlar vardı. Umarım bu sahte değildir. Biraz paranoyak biri olduğum için belirtmek istedim.
DualSense alınır mı? En fazla 600 TL bütçem var.
Bilgisayar üstünde kullanacağım.
En ucuz Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.587,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bence Xbox. Bu titreşim olayı güzel ama çoğu kişide sıkıntı olmuş. Tetikler çalışmamış falan. PC'de kullanacaksa bence Xbox ama PS içinse zaten 1 seçenek var.
Bence Xbox. Bu titreşim olayı güzel ama çoğu kişide sıkıntı olmuş. Tetikler çalışmamış falan. PC'de kullanacaksa bence Xbox ama PS içinse zaten 1 seçenek var.
"Analog" sıkıntısı çıkardığını duydum hocam. O sorundan korkuyorum. DS'deki "Adaptive trigger" olayı çok hoşuma gitti. PC'de denemek isterdim.
O yüzden kafam karıştı.
DS kullanırken bir çok sorunla karşılaştım tanıtamadım vs vs. Xbox 9.nesil Gamepad de ise şu anlık hiçbir oyunda sıkıntı çekmedim ben de şahsen Xbox kolu öneriyorum.
"Analog" sıkıntısı çıkardığını duydum hocam. O sorundan korkuyorum. DS'deki "Adaptive trigger" olayı çok hoşuma gitti. PC'de denemek isterdim.
O yüzden kafam karıştı.
Alışmaya bağlı aslında. Bana sorarsan Dualshock 3 derim mesela. Ama sol analog ve ABXY tuşları en çok kullanılanlar olduğu için Xbox Gamepad'in daha iyi bir deneyim sunacağını düşünüyorum.
DS kullanırken bir çok sorunla karşılaştım tanıtamadım vs vs. Xbox 9.nesil Gamepad de ise şu anlık hiçbir oyunda sıkıntı çekmedim ben de şahsen Xbox kolu öneriyorum.
8 aydır kullanıyorum herhangi bir analog sıkıntısı çekmedim bilmiyorum bana mı özel bu durum(?)
En ucuz Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Siyah Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.437,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şunu buldum. Alırsam siyah olanı alacağım. Bu attığım Series X kolu sanırım.