Orijinal DualSense önerisi

Makaleler
1
Yer
Arcadia Bay
DS4 tarafında sahte olanlar vardı. Umarım bu sahte değildir. Biraz paranoyak biri olduğum için belirtmek istedim.
DualSense alınır mı? En fazla 600 TL bütçem var.
Bilgisayar üstünde kullanacağım.
Akakçe üstündeki fiyatlar.

Son düzenleme:
Hocam ergonomik açıdan hangisi daha iyi? DualShock mu Xbox gamepad mi?

Bence Xbox. Bu titreşim olayı güzel ama çoğu kişide sıkıntı olmuş. Tetikler çalışmamış falan. PC'de kullanacaksa bence Xbox ama PS içinse zaten 1 seçenek var.

Bence Xbox. Bu titreşim olayı güzel ama çoğu kişide sıkıntı olmuş. Tetikler çalışmamış falan. PC'de kullanacaksa bence Xbox ama PS içinse zaten 1 seçenek var.
"Analog" sıkıntısı çıkardığını duydum hocam. O sorundan korkuyorum. DS'deki "Adaptive trigger" olayı çok hoşuma gitti. PC'de denemek isterdim.
O yüzden kafam karıştı.

DS kullanırken bir çok sorunla karşılaştım tanıtamadım vs vs. Xbox 9.nesil Gamepad de ise şu anlık hiçbir oyunda sıkıntı çekmedim ben de şahsen Xbox kolu öneriyorum.
"Analog" sıkıntısı çıkardığını duydum hocam. O sorundan korkuyorum. DS'deki "Adaptive trigger" olayı çok hoşuma gitti. PC'de denemek isterdim.
O yüzden kafam karıştı.
8 aydır kullanıyorum herhangi bir analog sıkıntısı çekmedim bilmiyorum bana mı özel bu durum(?)

Hocam ergonomik açıdan hangisi daha iyi? Dualshock mu Xbox gamepad mi?
Alışmaya bağlı aslında. Bana sorarsan Dualshock 3 derim mesela. Ama sol analog ve ABXY tuşları en çok kullanılanlar olduğu için Xbox Gamepad'in daha iyi bir deneyim sunacağını düşünüyorum.

Bazılarında olduğunu duydum da, sorayım dedim hocam.
Benim aslında istediğim şey, tetik özelliğini PC üstünde kullanabilmek.
Şunu buldum. Alırsam siyah olanı alacağım. Bu attığım Series X kolu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…