Orijinal DualShock 4 nasıl anlaşılır?

syedra

Hectopat
Konsolum yok ama bilgisayarda oynadığım birçok oyunu kol ile oynamayı tercih ediyorum. Bunun için çakma bir DualShock almıştım 7 ayda analoglarda sıkıntılar olmaya başladı ama firma asla geri dönüş yapmadı garantiye de almadılar cevap vermediler. Şimdi orijinal DualShock alıp fiyatı yüksek olsa da bir daha profesyonel bir muhatap bulabilmiş olacağım. Fakat Eurasia garantili yazsa da linkte ki üründen pek emin olamadım ürün orijinal mi değil mi nasıl anlaşılır bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. https://www.trendyol.com/sony/ps4-d...ili-p-2135130?boutiqueId=61&merchantId=115251

DS4'ün orjinalliğini anlamak çok zor hocam, ağırlıktır tuş takımıdır vs anlaşılmıyor artık onlardan. Bu işlerden çok çok iyi anlayan insanlar bile ya hiç anlayamıyor yada çok zor anlıyor. Ağırlığına falan da bakılması gerekiyordu diye hatırlıyorum orjinal olan ele daha oturaklı gelmesi gerekiyordu. Satan yer düzgünse eğer alabilirsiniz işinizi görür elbet. Bilgisayarda oynayacaksanız zaten Xbox kolu öneriyorum her oyuna uyumlu kendileri ayarlamakla falan uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz ve daha az sıkıntı çıkarır size.

Fiyatı orijinaliyle aynı. Orijinal olup olmadığını anlamak için elinde olması lazım. Zor anlaşılıyor. İlk önce dıştan bakmak lazım etiketi, kalitesi tuşları falan. Sonra içini açıp kartına bakmak lazım.

%100 anlamanın yolu, "SCPToolkit" adlı uygulama. Bu uygulama orijinal veya yan sanayi ürünü kesin olarak ayırıyor. Ama bir şey yüklemeden anlamak istiyorsan kolun birleşim yerlerinde yükseklik farkı, koldaki hoparlörlerin doğru ses vermesi, ses girişinin çalışması, şarj süresi gibi bir sürü faktör var.

Ayrıca linkteki ürün orijinal.

Hocam peki şunu sormak istiyorum; yan sanayi kullandığım ürün FIFA 22'de çarpı, kare gibi simgeler yerine Xbox kolunun tuşları olan A, y simgelerini görüyordu. Orijinal kollar genelde PC'de de olsa kendi kare çarpı gibi simgelerle gösteriliyor oyunda. Bu şekilde anlaşılır mı acaba?

Emin olmanızın bir sebebi var mı acaba hocam?

Anlarsın hocam alışırsın kullandıkça kısa sürede, zaten eğer yanlışım yoksa aynı işlevleri görüyor 2 koldaki tuşların yerleri de. X'in olduğu yer diğer koldaki tuşla aynı diye falan mesela. Doğruluğunu hatırlamıyorum bunun ama dediğim gibi ama büyük ihtimalle böyledir. Değilse bile girdiğin oyuna göre ayarlarsın.

Anladım hocam teşekkür ederim. Sadece orjinal olmayan bir ürüne orjinal parası vermemek adına emin olmak istedim.

Eurusia garantiliyse orijinaldir

Orijinal kollar genelde PC'de de olsa kendi kare çarpı gibi simgelerle gösteriliyor oyunda. Bu şekilde anlaşılır mı acaba?
Genelde dediğiniz, sadece destekleyen oyunlarda veya Steam'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…