Merhaba ben bilgisayarıma kullanmak için DualShock4 almak istiyorum fakat sitesine girince satın alma sayfası çıkmıyor. Diğer sitelere baktım ama orijinal olduğuna güvenemedim. Sizce en güvenli nereden alınabilir?
Merhaba ben bilgisayarıma kullanmak için DualShock4 almak istiyorum fakat sitesine girince satın alma sayfası çıkmıyor. Diğer sitelere baktım ama orijinal olduğuna güvenemedim. Sizce en güvenli nereden alınabilir?
Yani aslında çok önemli bir neden yok sadece güvenilir bir üretici olduğu için hem daha sağlam olur hem de sorun oluştuğu zaman harcadığım para boşa gitmeden servise falan gönderebilirim.
Aralarında PC ile en uyumlu çalışan Xbox kontrolcüsü. İkinci en mantıklı Dualsense. O da siz istediğinizden. Yoksa 8Bitdo gibi markaların kontrolcüleri PC için gayet sağlam ve iyiler.
İşte önceki mesajda bahsettiğim gibi daha bilindik markalar oldukları için tercih etmek istedim ama senin sağlam olduğunu düşündüğün önerilerin varsa seve seve bakarım.
İşte önceki mesajda bahsettiğim gibi daha bilindik markalar oldukları için tercih etmek istedim ama senin sağlam olduğunu düşündüğün önerilerin varsa seve seve bakarım.
O bütçelerde dayanaklı kol bulamazsınız hocam. Ya ikinci ele yöneleceksiniz yada biraz daha para biriktirip bunun gibi kaliteli f/p bir kol alacaksınız. 8Bitdo Ultimate C 2,4 g Kablosuz Kumanda
O bütçelerde dayanaklı kol bulamazsınız hocam. Ya ikinci ele yöneleceksiniz ya da biraz daha para biriktirip bunun gibi kaliteli F/P bir kol alacaksınız. 8Bitdo Ultimate C 2,4 g Kablosuz Kumanda