H hmwwyz Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Eylül 2024 #1 Sahibinden gibi sitelerde baktım vs. ama çoğusu fiyat olsun ürün olsun güvenemiyorum, güvenebileceğim bir yer var mıdır?
Sahibinden gibi sitelerde baktım vs. ama çoğusu fiyat olsun ürün olsun güvenemiyorum, güvenebileceğim bir yer var mıdır?
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 872 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #2 Hocam orijinal DS4 çok eski tavsiyem DualSense bakın ya da Xbox 9. nesil kollara bakın
H hmwwyz Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Eylül 2024 #3 CaperKeys dedi: Hocam orijinal DS4 çok eski tavsiyem DualSense bakın ya da Xbox 9. nesil kollara bakın Genişletmek için tıkla... doğrudur ancak fiyat olarak çok oynuyor, ama güvenilir bi yer bulursam alabilirim, teşekkürler tavsiye için
CaperKeys dedi: Hocam orijinal DS4 çok eski tavsiyem DualSense bakın ya da Xbox 9. nesil kollara bakın Genişletmek için tıkla... doğrudur ancak fiyat olarak çok oynuyor, ama güvenilir bi yer bulursam alabilirim, teşekkürler tavsiye için