Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.370 Makaleler 2 Çözümler 34 27 Şubat 2025 #11 ForceY dedi: Hocam sadece PC üzerinden kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok hocam.
ForceY dedi: Hocam sadece PC üzerinden kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok hocam.
ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #12 Hocam bir de. ForceY dedi: Hocam bu ürünün garantisi nedir yardımcı olabilir misiniz? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kolda ema yazıyor anlamını bilen var mı?
Hocam bir de. ForceY dedi: Hocam bu ürünün garantisi nedir yardımcı olabilir misiniz? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Kolda ema yazıyor anlamını bilen var mı?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.370 Makaleler 2 Çözümler 34 27 Şubat 2025 #13 ForceY dedi: Hocam bir de. Kolda ema yazıyor anlamını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ema ne demek bilmiyorum ama bu attığınız kol büyük ihtimalle ithalatçı garantili zaten, doğru muyum?
ForceY dedi: Hocam bir de. Kolda ema yazıyor anlamını bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ema ne demek bilmiyorum ama bu attığınız kol büyük ihtimalle ithalatçı garantili zaten, doğru muyum?
ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #14 Deiinzz dedi: Hocam ema ne demek bilmiyorum ama bu attığınız kol büyük ihtimalle ithalatçı garantili zaten, doğru muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam yazmıyor bende anlamadım
Deiinzz dedi: Hocam ema ne demek bilmiyorum ama bu attığınız kol büyük ihtimalle ithalatçı garantili zaten, doğru muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam yazmıyor bende anlamadım
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.370 Makaleler 2 Çözümler 34 27 Şubat 2025 #15 ForceY dedi: Hocam yazmıyor bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... 3 4 arası ithalatçı oluyor. İthalatçı alacaksan Teknosa'da 3200TL, Sony garantili alacaksan 4 binin üzerine çıkman lazım.
ForceY dedi: Hocam yazmıyor bende anlamadım. Genişletmek için tıkla... 3 4 arası ithalatçı oluyor. İthalatçı alacaksan Teknosa'da 3200TL, Sony garantili alacaksan 4 binin üzerine çıkman lazım.
M MaxDecimus Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 565 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #16 ForceY dedi: Hocam bu ürünün garantisi nedir yardımcı olabilir misiniz? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu da Türkiye Bilkom garantili. Sony bir süredir Türkiye ürünlerinde Eurasia garantisi değil Türkiye Bilkom garantisi uygulamaya başladı.
ForceY dedi: Hocam bu ürünün garantisi nedir yardımcı olabilir misiniz? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu da Türkiye Bilkom garantili. Sony bir süredir Türkiye ürünlerinde Eurasia garantisi değil Türkiye Bilkom garantisi uygulamaya başladı.
ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #17 Bu arada yazdım ithalatçı garantili dediler. Önerebileceğiniz güvenilir satıcılar var mı ithalatçı garantili.
Bu arada yazdım ithalatçı garantili dediler. Önerebileceğiniz güvenilir satıcılar var mı ithalatçı garantili.