Orijinal DualShock 4'ü PC görmüyor

ECanD

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı iftarlar öncelikle. Orijinal DualShock 4 var elimde ve PC'ye USB ile bağladığımda aygıtlarımda gözükmüyor. Masaüstü kullandığım için Bluetooth özelliği bilgisayarımda yok. PC DualShock'u görmediği için DS4 windowsda otomatikman gözükmüyor PC USB girişlerim sağlam çalışıyor eminim. USB ile PC'ye taktığımda sadece turuncu ışık yanıyor share+ PS işaretine başılı tutunca mavi ışık yanıp sönüyor ama Bluetooth özelliği olmadığı için bir anlam ifade etmiyor. Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Kablo sağlam mı? USB ile DS4ü bağlayıp cihazlar kısmının ekran görüntüsünü atınız.
kabloyu bugün aldım sağlam cihazı bağladığımda turuncu ışığı yanıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    84,7 KB · Görüntüleme: 110
Kabloyu bugün aldım sağlam cihazı bağladığımda turuncu ışığı yanıyor.

Sadece en başta uğraşırken neden görmüüyor diye anlık olarak diğer cihazlar sekmesinde adı farklı ama tam göremedim anlık olarak gleip giden bir cihaz belirdi ama dediğim gibi anlık gözüküp gitti oda.

Kol orijinal mi peki?

Orijinal kol.

Arkadaşlar hayırlı iftarlar öncelikle. Orijinal DualShock 4 var elimde ve PC'ye USB ile bağladığımda aygıtlarımda gözükmüyor. Masaüstü kullandığım için Bluetooth özelliği bilgisayarımda yok. PC DualShock'u görmediği için DS4 windowsda otomatikman gözükmüyor PC USB girişlerim sağlam çalışıyor eminim. USB ile PC'ye taktığımda sadece turuncu ışık yanıyor share+ PS işaretine başılı tutunca mavi ışık yanıp sönüyor ama Bluetooth özelliği olmadığı için bir anlam ifade etmiyor. Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Güncelleme: Arkadaşlar kardeşimin laptopunda Bluetooth ile bağlamaya çalışınca sorunsuz bir şekilde bağlandı. Ama kardeşimin bilgisayarında da USB ile cihazı görmedi. Ama USB ile bilgisayara bağladığımda kol şarj oluyor. Sadece bilgisayar tarafından gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    73,1 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı