Çözüldü Orijinal ETS 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
Oyunu orijinal olarak Steam üzerinden oynuyorum. Uzun zaman önce silmiştim, şimdi yeniden yükledim. Ancak oyuna girdiğimde, yükleme ekranında herhangi bir hata vermeden direkt olarak masaüstüne attı. Mod da yüklü değil, sadece direksiyon setiyle oynamak için indirmiştim. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ek olarak işletim sistemin 64 Bit, direksiyon setinin sürücüsü 32 Bit mi?

Direksiyon vibration and Force feedback özelliklerini kapatır mısın?

Oyun içinden Force Feedback ayarını kapatınca düzeldi sanırım driverdan kaynaklı bir sorunmuş teşekkür ederim herkese
Dosyaları doğrulatmayı dener misiniz?

Neden attığını buldum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Direksiyon setini çıkardım ve sorun düzeldi direksiyon setini bağlayınca oyundan atıyor neden olduğunu anlamadığım bir şekilde. Direksiyon setim Snopy VH5 Forza Horizon da sorunsuz oynuyordum burada neden attığını bilmiyorum nasıl çözebilirim?

Korsan (Unsteam - Crackli) Steam oyunlarından birini açtın mı? Steam orijinal process registry ayarını bozuyor.

Bilgisayarımda korsan oyun yok

Neden attığını buldum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Direksiyon setini çıkardım ve sorun düzeldi direksiyon setini bağlayınca oyundan atıyor neden olduğunu anlamadığım bir şekilde. Direksiyon setim Snopy VH5 Forza Horizon da sorunsuz oynuyordum burada neden attığını bilmiyorum nasıl çözebilirim?

Direksiyonu USB bağlantısını çıkarıp oyuna tekrar gir. Oyuna girdikten sonra tekrar direksiyon bağlantısını yapar mısın atacak mı? Muhtemelen bug gibi bir şey olabilir.

Direksiyonu USB bağlantısını çıkarıp oyuna tekrar gir. Oyuna girdikten sonra tekrar direksiyon bağlantısını yapar mısın atacak mı? Muhtemelen bug gibi bir şey olabilir.

Denedim bağladığım an oyun donuyor ve atıyor

Profil dosyalarını sil (yedeğini bir yere kopyala ), profil dosyaları temizlendikten sonra oyunu direksiyon takılıyken açar mısın?

Denedim profil değiştirmeyi fakat olmadı

Oyunu orijinal olarak Steam üzerinden oynuyorum. Uzun zaman önce silmiştim, şimdi yeniden yükledim. Ancak oyuna girdiğimde, yükleme ekranında herhangi bir hata vermeden direkt olarak masaüstüne attı. Mod da yüklü değil, sadece direksiyon setiyle oynamak için indirmiştim. Bu sorunun bir çözümü var mı?

Sürücüsünü sil yükle yap böyle çözenler gördüm.

Bendede aynı sorun tüm oyunlar için var. Steamden oyun açıyorum çalışıyor olarak gözüküyor fakat masaüstüne atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı