2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Aralık 2022 #11 K Emre dedi: Hocam bir sebebi yok yazılım güvenli değil bu kadar basit her yazılım özgür değil bazıları kölelik için kodlanıyor. araştırabilirsiniz Cheat Engine'yi daha detaylı bilgi bulursun aklında hiç soru işareti kalmaz. Genişletmek için tıkla... Yeterli sebep değil bu arada yazdıklarınız. Size göre güvenli değil demek oluyor sadece.
K Emre dedi: Hocam bir sebebi yok yazılım güvenli değil bu kadar basit her yazılım özgür değil bazıları kölelik için kodlanıyor. araştırabilirsiniz Cheat Engine'yi daha detaylı bilgi bulursun aklında hiç soru işareti kalmaz. Genişletmek için tıkla... Yeterli sebep değil bu arada yazdıklarınız. Size göre güvenli değil demek oluyor sadece.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 828 Çözümler 4 26 Aralık 2022 #12 231981 dedi: Yeterli sebep değil bu arada yazdıklarınız. Size göre güvenli değil demek oluyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam sanki rakip yazılım şirketinden geliyorum da yazılımı kötülüyorum kullanın o zaman beni ilgilendiren bir şey değil.
231981 dedi: Yeterli sebep değil bu arada yazdıklarınız. Size göre güvenli değil demek oluyor sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam sanki rakip yazılım şirketinden geliyorum da yazılımı kötülüyorum kullanın o zaman beni ilgilendiren bir şey değil.
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Aralık 2022 #13 K Emre dedi: Hocam sanki rakip yazılım şirketinden geliyorum da yazılımı kötülüyorum kullanın o zaman beni ilgilendiren bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Dostum çok gereksiz cevaplar yazıyorsun. Kanıtın yok geçerli bir cevabın yok. İsteyen istediğini kullanır zaten bu kadar kasmana gerek yok.
K Emre dedi: Hocam sanki rakip yazılım şirketinden geliyorum da yazılımı kötülüyorum kullanın o zaman beni ilgilendiren bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Dostum çok gereksiz cevaplar yazıyorsun. Kanıtın yok geçerli bir cevabın yok. İsteyen istediğini kullanır zaten bu kadar kasmana gerek yok.
BeratGusion Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #14 Intervice dedi: Cheat Engine önermememin sebebi aslında buydu, kendi tercihi. Genişletmek için tıkla... Ne yani mod mu kurayım.
Intervice dedi: Cheat Engine önermememin sebebi aslında buydu, kendi tercihi. Genişletmek için tıkla... Ne yani mod mu kurayım.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 738 Çözümler 7 Yer İzmir 26 Aralık 2022 #15 BeratGusion dedi: Ne yani mod mu kurayım. Genişletmek için tıkla... Gerekli değil, Cheat Engine ile yapabilirsiniz.
BeratGusion dedi: Ne yani mod mu kurayım. Genişletmek için tıkla... Gerekli değil, Cheat Engine ile yapabilirsiniz.