X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Merhaba, arkadaşlar flipper Zero almak istiyorum. Orijinalini nereden bulurum ve orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılabilir aydınlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2024
Merhaba, arkadaşlar flipper Zero almak istiyorum. Orijinalini nereden bulurum ve orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılabilir aydınlatır mısınız?
O omertaITA Zeptopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #2 xobavenso dedi: Merhaba, arkadaşlar flipper Zero almak istiyorum. Orijinalini nereden bulurum ve orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılabilir aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Orijinalden kastın dolandırıcı vs ise ya direkt üretici firmadan al gümrük geçer geçmez şansa ama çakma olayı olarak soruyorsan çakması yok şu an için.
xobavenso dedi: Merhaba, arkadaşlar flipper Zero almak istiyorum. Orijinalini nereden bulurum ve orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılabilir aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Orijinalden kastın dolandırıcı vs ise ya direkt üretici firmadan al gümrük geçer geçmez şansa ama çakma olayı olarak soruyorsan çakması yok şu an için.