Trendyol'da orijinal funko pop alabileceğim magazalari önerir misiniz? Yorumlarini okudugum birkaç magaza var ama emin olamiyorum, hafta icleri gunun buyuk bir kısmı evde olmadigim icin kargoda gel al noktasina muhtacim, yardimci olursaniz sevinirim.
Trendyol'dan almayın bence hocam çok sahte satışı oluyor Amazon'dan almanızı öneririm bende eskiden topluyordum. İlla Trendyol'dan alacaksanız ürünün fotoğrafı gerçekse Instagram'da birkaç kişi vardı isimlerini hatırlamıyorum ya da başka topluluklara fotoğraf atabilirsiniz genelde söylüyorlar sahte ya da orijinal olduğunu. Onun dışında bu siteler güvenilirdir:
Fun.com carries unique gifts and geeky products. Shop Star Wars toys, Funko Pop! Vinyls, gadgets, action figures, collectibles and so much more. What’s fun for you?
Buy & sell electronics, cars, clothes, collectibles & more on eBay, the world's online marketplace. Top brands, low prices & free shipping on many items.
Ben 2 gün önce funkohane sitesinden figür aldım bugün elime ulaştı figür ve kutuda hasar olmadan geldi ve orijinal artı olarak bunlardan istiyorum sitesinede bakabilirsiniz orasıda orijinal satıyor diğer yerler hakkında pek bilgim yok Amazon'dan aldığımda iki figürde hasarlı gelmişti ve iade etmiştim.