Orijinal GTA 4 Mod Yükleme

manyak19946

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar bende GTA IV var orijinal. Adamlar topluluk merkezine video atıyorlar farklı modda farklı arabalar. Steam'da bulamadım böyle bir şey acaba ayrıyetten indirip içine mi kuracağız ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtavicecity.ru dan enb, mod ve s. indirebilirsin. Mod ve ya enb indirdiginde 1.0.7.0 patch ile uyumlu olmasına dikkat et.

Son pact 1.0.7.0 mı ? Ve orjinal oyuna sıkıntı yaratmaz mı ?

Yüklediğimiz modları nasıl silebiliriz oyun hata veriyor

GTA 4'ün kurulu dosya dizindeki scrpit adlı dosyanın ismini değiştirin. Bu modları iptal edecektir.
Son olarak öyle bir dosya yok ve oyunu yeniden yükledim modu yüklemek istiyorum ama böyle bir hata veriyor :

Yardım edicek kimse yok mu

Yeniden kurmak istiyorsanız önce kaldırmanız gerekiyor. Kurulu olduğu dizindeki klasörü bulup silmeniz gerek. Ya da oyunu silip yeniden yükleyin.
Simdi ben oyunu sildim geri yukledim ama olmadi bu arada telden giriyorum yazim yanlisim olabilir . Dedigim gibi oyunu silip indirdim steami silip geri yuklesem bir sey degisirmi ?

Steam'i silmenize gerek yok. Oyunu sildikten sonra kurulu olduğu dizindeki bütün dosyaları da silin sonra tekrar kurun.
Sildim iste baska bir yerde dosya kalmis olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…