Orijinal GTA 5 alınmalı mı?

aslan29

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu ana kadar hiç orijinal oyun almadım. Heveslendim GTA 5 alacağım. Önereceginiz online site veya alışveriş mağazası var mı? Nereden almam daha mantıklı? Örneğin Steam sürüm ile DVD arasında ne fark var? Bilmedigimden soruyorum. Öğrenebilir miyim? Teşekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki alınmalı Steam,play store yada gmg yi önerebilirim size.Play store deki faturanıza yansıtma olayı güzel ben orayı tercih ediyorum.Koleksiyon sevenler dvd tercih ediyor sanırsam ve bildiğim kadarıyla fark yok.Tek bildiğim ps3 de veya 4 te şehrin haritasını görmüştüm sanırsam onun haricinde fark yok diye biliyorum.

Peki hiç indirim günü haftası olmaz mı? Veya ne zaman fiyatları düşer bilginiz var mı? 179 TL çok para.

Aynı yerden etkinleştiriliyor. Fakat ne kadar güvenli?
Daha dün duyulan bir bulgar sitesinden mi almak yoksa 10 TL daha verip bütün dünyaca tanınmış bir siteden mi almak ? Kaldı ki Region Lock varsa oradan alınan oyun patlayabilir. GMG'^de ise %100 güvendesin.

Alıyorsan nuuvemden almanı tavsiye ederim. Bizzat kendim ordan aldım ve kod geldi. Şuan 77 Tl gibi bir fiyata geliyor oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…